Sayfa 33/394 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
Arama sonucu : 3151 madde; 257 - 264 arası.

Konu: AYEN - Ayen Enerji

1. Hayırlısı Olsun,

İnşallah beklediğimize değecek bir gelişmenin haberidir. Umarım hayırlısı olur. Baktığımızda kurulu güç açısından bu güne kadar Ayen'in Arnavutluk'ta yaptığı tüm yatırımlara eş değer bir büyüklükte bir ihale gerçekleşmiş. Kurumsal açıdan değerlendirdiğimizde şirkete duyulan güven açısından çok önemli bir gelişme. Bu güçlü referanslar daha büyük hikayelere hedeflere yönelebilir. Ayen'i dev bir şirket yapacak hikayenin bence daha önsözü bu gelişmeler.
    Dediğim gibi Katolik Nikahı Kıydık...Bir başka deyişle : You'll never walk alone...Kim hangisinden anlarsa...

Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir.

2. Hayirli olsun. Hikayeler cogaliyor demekki arnavutlukta daha cok is cikar bakalim daha nasil suprizler olacak. Asla ytd

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mertas73 Yazıyı Oku
    Asagida alici var oraya verebilirsin. Suraya yazdim buraya yazdim demekle bu isler olsa. 150bin lotunun olmasi ve satisa yazman asagidan alican anlaminada gelmez. Yaz asagiya bakalim verecekler mi? Geldik zurnanin son deligine yillardir yapilan yatirimlari bekledik kasim basinda arnavutluk santralinin acilmasiyla Ayen 2013 yilindan bu yana yapilmaya baslayan yatirimlari sonlandirmis olacak. Gecmiste yazdiklarimda soyledigim doneme geliyoruz. Benim icin onemli yil ve bilanconun iyilesecegi yil 2018 olacaktir. Bundan sonra uretim ve karlilik donemi olacak insallah. Ama 2017 yilini az hasarla kapatmasi cok onemli yil sonuna kadar kur zarari katlanabilir olmasi cok onemli. asla ytd.

5.55 ve üstünden bir kısmı gitmiş.:) şimdi alttan toplama sırası

4. Sen yat kalk garanti ye dua et. :) 50bin satisi once 4.46 ya sonra 4.33 cekti hem satamadi hemde engel olarak set cekti cikisa. borsayi bilen biri olmadigi belli. Parcali verseydi simdiye kadar coktan verirdi. 900 bin lot islem olan hissede 50bin lot mu onunu kesecek. 5 li fiyatlara artik alisir bu hisse arnavutluk santralinin acilma haberi kasim basi gelince tum yapilmakta olan projeler bitmis olacak 500 mw kurulu guce sahip ayen olacak. 100 mw arakli balikesir res ve korkmaz ve aksudaki kapasite artislari e 640 mw oluyor yeni alinan ihale ile yatirimlar bitince 750 mw kurulu guce sahip olacak. Kur riskine karsi hem yekdem hemde arnavutluk hedge edecektir. Asla ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by mertas73 Yazıyı Oku
    sen yat kalk garanti ye dua et. :) 50bin satisi once 4.46 ya sonra 4.33 cekti hem satamadi hemde engel olarak set cekti cikisa. Borsayi bilen biri olmadigi belli. Parcali verseydi simdiye kadar coktan verirdi. 900 bin lot islem olan hissede 50bin lot mu onunu kesecek. 5 li fiyatlara artik alisir bu hisse arnavutluk santralinin acilma haberi kasim basi gelince tum yapilmakta olan projeler bitmis olacak 500 mw kurulu guce sahip ayen olacak. 100 mw arakli balikesir res ve korkmaz ve aksudaki kapasite artislari e 640 mw oluyor yeni alinan ihale ile yatirimlar bitince 750 mw kurulu guce sahip olacak. Kur riskine karsi hem yekdem hemde arnavutluk hedge edecektir. Asla ytd.

Sm-n920c cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    borsadan çıkmayı planladıklarını tahmin ediyorum. Ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    Sn.Adilhan, sizi bu düşünceye getiren nedir? Biraz açabilir misiniz?

7.  Alıntı Originally Posted by adilhan Yazıyı Oku
    Eğer insanları ikna edemiyorsan , kafalarını karıştır. Harry Truman

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 33/394 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •