Sayfa 78/591 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon
Arama sonucu : 4723 madde; 617 - 624 arası.

Konu: EGSER - Ege Seramik

1. Bu şirketin bilançosuna baktım fena görünmüyor...Karlılık konumu gayet güzel..Geçen yıl 9 aylıkta 20.7 mil..Bu sene 6 aylıkta ise 24.3 mil.kar açıklamış..4180 fiyatına göre fk sı 9.1 fena değil.Def.değ..1,2 normal sayılır....Karlılık durumu devam ederse prim yapmaya aday bir hisse....Bugün 4200 den bir miktar alış yapıp aranıza katıldım..

2. Yılsonu beklentim 2015/12 rekor karının aşılması,anki fiyatla F/K nın 6 nın da altına düşmesi,3. çeyrek 1 hafta içinde açıklanır daha öngörülebilir olur.Tahtayı yapan grup çok ihtiraslı,agresif,küçükler aldıkça basıyor,nasılsa şimdilik güç onlarda..

3.  Alıntı Originally Posted by YATIRIMCI-X Yazıyı Oku
    Bu şirketin bilançosuna baktım fena görünmüyor...Karlılık konumu gayet güzel..Geçen yıl 9 aylıkta 20.7 mil..Bu sene 6 aylıkta ise 24.3 mil.kar açıklamış..4180 fiyatına göre fk sı 9.1 fena değil.Def.değ..1,2 normal sayılır....Karlılık durumu devam ederse prim yapmaya aday bir hisse....Bugün 4200 den bir miktar alış yapıp aranıza katıldım..
    emkelden sonra sizi de burada görmek sevindirici.
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

4. hayal ürünüdür.Amatör işidir.

egser2.jpg
    YTD acemiyim ciddiye almayın zarar edebilirsiniz.

5. Allah belanı versin.

6. Yuh be ege. Böyle bir mali hareketliligi kaç kere yaşadın da garip garip düşüşler yaşıyorsun. Havadan nem kapın anasını satılık. Borsa negatif ama giden hisse gidiyor abi. Bizim kağıtlarda iş yok.

7. Gap kapattı hızını alamadı 4,08 gösterdiler,adamlarda ne bu hırs.Şimdi de 4,18de gap kaldı havada kapanır,zaten 4-5 gün sonra bilanço açıklanır,beklediğimiz gibi gelirse aşağı zorlayanlara rağmen piyasa götürür.

8.  Alıntı Originally Posted by ÇiftçiDede Yazıyı Oku
    Gap kapattı hızını alamadı 4,08 gösterdiler,adamlarda ne bu hırs.Şimdi de 4,18de gap kaldı havada kapanır,zaten 4-5 gün sonra bilanço açıklanır,beklediğimiz gibi gelirse aşağı zorlayanlara rağmen piyasa götürür.
    Geçen yıl 28 Ekim'de açıklanmıştı dokuz aylık bilanço ve resmen çökmüştü. 3.83 ten 2.65 lere gelmişti. Bu sene bilançoyu iyi beklerken yapılan bu aşağı hareket hiç hoş değil. Neyse yakında kokusu çıkacak zaten. Borsada beklenti satın alınır, gerçekler satılır lafını unutmamak lazım. Şu ana kadar beklentimizi boşa çıkardılar.

Sayfa 78/591 İlkİlk ... 2868767778798088128178578 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •