Sayfa 953/1006 İlkİlk ... 4538539039439519529539549559631003 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 7,617 - 7,624 arası.

Konu: Vob 24

durmuş yılmaz d akurucu üye
    bir halt olacağı yok.

yusuf halaçoğlunu keşke koymasalardı
    bir halt olacağı yok.

3. Aksener in kadro cok saglam.
    Google in ust duzey yöneticisi isini birakip geldi parti icin.

Cb yi taniyorum 15 yildir yönetiyor.
    Benim tanidigim cb ne yapar eder bu partiyi kurdurmaz .
    Parti kurulsa bile bir sekilde feto iftirasi ile kapatilir bisiler yaparlar.
    Bu yeni olusum akp icin buyuk tehlike cb bunun farkindadir. Siyasal islam ulkeleri boyle

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    yalan haberler bile doları 3.72 den 74 lere atabiliyor.

ayda 2 3 kez yalan da olsa haber yapılsa.

bu insanlar ülke düşmanı ilan bile edilmesi lazım.
    Aynen öyle hocam. Hazine birkaç milyar tl nasıl ek gelir yaratırım diye KDV imiş, ÖTV imiş, MTV imiş akla gelen her vergiye olmadık zamlar yapacağına, sana bana yük olacağına, ilk iș doları bir kontrol altına alsın önce ekonomi yönetimi. Özel sektör ve kamunun 400 küsür milyar dolar dış borcu varken, varın siz hesap edin bu ülkeye olan zararı, her 0.01'lik DolarTL artışının maliyetini. Enflasyona olan etkisi de cabası. Kim yer sizin düşük TL yüksek ihracat masalınızı. Dolar 2'lerden 3.7'lere geldi iki senede. Ne oldu, ihracat 2 katına mı çıktı. Velevki çıktı, çıksa ne yazar, 400milyar$ borç varken.

5. http://www.abcgazetesi.com/adalet-ba...agi-8110yy.htm

Haberin tarihine bakın. Açıklama da heyetin isimleri bile var.
    Şimdi biz ziyareti iptal ettik diyorlar..
    1 Birileri her zamanki gibi gerçekleri saklıyor.
    2 bu haberi ben dün gece öğrendim. Pala nın 3 saat önce öğrenmiş olduğuna inanmıyorum. Muhtemelen yarın terse yatıracaktır

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yok tanımam benim soyadım türkoğlu değil nick benimkisi nick

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    tüm kurucu liste elimd ebaya sağlam adamal rvar gerisini getirirler inşallah
    aytnun çırayda kurucu üye yapılmış
    hasan hüseyin türkoğlu akraban mı

7.  Alıntı Originally Posted by prototip Yazıyı Oku
    çalışın, çalışın, daha çok çalışın...

3 çalışın 1 üretin...
    3 üretin 1 kazanın...
    3 ödeyin 1 alın...

......
    Hep 3 ün 1 ini alıyoruz zaten[emoji121]

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by kurmay Yazıyı Oku
    Bir haberin yalanlanması, tek başına, onun yalan haber olduğunu göstermez ki.

Son 3-5 yıldır Türkiye'nin siyasi gündemini takip eden berrak bir zihin de, "Alo Fatih"'in gazetesinde, iktidarı zor duruma düşürecek bir yanlış değil yalan, yani masa başında kurgulanmış bir haber yayınlanma olasılığının, paralel bir evrende bile pek de mümkün olmadığına kolayca kanaat getirebilir. Pek de haksız sayılmaz.

Aşağıdaki Erdoğan'ın bugün ki grup konuşmasında konuyla ilgili yaptığım alıntıyla birlikte düşünüldüğünde, şahsi görüşüm, kamuoyunu zarrab/halkbank davasıyla ilgili olası sonuçlara hazırlama amaçlı, özellikle yaptırılmış bir haber olduğu...

"Diğer taraftan çok daha enteresan; bir bankamızın altı kere Amerika’ya girip çıkan görevlisini yedinci kez girişinde gözaltına almaya yeter. Öbür taraftan bakıyorsunuz bir başka vatandaşımızı aynı şekilde gözaltına almaya yeter. Ve ondan sonra da köşeye sıkıştırarak, ‘şunları şunları söylemen halinde şu kadar, şunları şunları söylemen halinde bu kadar’ demek suretiyle de itirafçı durumuna düşürmenin gayreti içine girerler. Takipçisiyiz. Bu işler bittiği zaman da biz dünyayı ayağa kaldırmasını da biliriz. Bunların hepsini de açıklayacağız. Açıklayacağız."
    Aynı düşüncedeyim.
    Artı vize olayı, ciddi bir şeyler gizlenmeye çalışılıyor.
    Kasım ayında ciddi türbülans olasılığı her gün daha da artıyor.

Sayfa 953/1006 İlkİlk ... 4538539039439519529539549559631003 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •