Sayfa 88/202 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon
Arama sonucu : 1611 madde; 697 - 704 arası.

Konu: PRKAB - Türk Prysmian Kablo

1.  Alıntı Originally Posted by Godofswords1 Yazıyı Oku
    İptal edilen ihale yeniden yayında, 27 kasımda aynı ihale yeniden yapılacak;

İhale Kayıt No 2017/540226
    İhale Adı TKABÇY.10 Referanslı, İzmit Körfez Geçişi Güç Kablosu Bağlantı Projeleri
    İhale Türü - Usulü Yapım - Açık
    Kısmi Teklif Verilemez
    İhale Branş Kodları (OKAS) 452322001, 45317200
    İhale Onay Tarihi 25.10.2017
    İlanın Şekli İhale İlanı
    İşin Yapılacağı Yer •Hersek Ek Çukuru - Dilovası Ek Çukuru Denizaltı Kablosu; Yalova-Kocaeli, •Gebze GIS - Dilovası Ek Çukuru Kablosu; Kocaeli, •Diliskelesi GIS - Dilovası Ek Çukuru Kablosu; Kocaeli, •İzmit Körfez Geçişi Interface Noktası - Hersek Ek Çukuru Kablosu; Yalova
    İhale Yeri - Tarihi - Saati Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü, Ticaret Dairesi Başkanlığı, Nasuh Akar Mah. Türkocağı Cad. No:2, ABCD Blok Giriş Katı, Sefer KUL Satınalma ve İhale Komisyon Başkanlığı Toplantı Salonu Çankaya/ANKARA - 27.11.2017 10:00
    İhale Durumu İhale İlanı Yayımlanmış
    Güzel haberle başlıyoruz...
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

KAP :

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından düzenlenen 07.11.2017 tarihli "TKABÇY.8 Referanslı, Çağlayan GIS TM - Etiler İnterface N 380 kV, 2000 mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi Yapım İşi " ihalesine Şirketimiz tarafından bugün 44.860.928,00.- TL teklif verilmiş olup, vermiş olduğumuz teklifin ihale kapsamında verilen teklifler arasında ikinci sırada yer aldığı bilgisi edinilmiştir.

İhale makamı TEİAŞ â€˜ın ihale konu iş için teklif verenler arasından kiminle Sözleşme yapacağına dair değerlendirmeleri devam etmekte olup, gelişmeler ve ihale sonucu hakkında bilgi edinildikçe Kamuyu Aydınlatma Platformundan gerekli duyurular/güncellemeler yapılacaktır.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    KAP :

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından düzenlenen 07.11.2017 tarihli "TKABÇY.8 Referanslı, Çağlayan GIS TM - Etiler İnterface N 380 kV, 2000 mm² XLPE İzoleli Yeraltı Güç Kablosu Bağlantı Projesi Yapım İşi " ihalesine Şirketimiz tarafından bugün 44.860.928,00.- TL teklif verilmiş olup, vermiş olduğumuz teklifin ihale kapsamında verilen teklifler arasında ikinci sırada yer aldığı bilgisi edinilmiştir.

İhale makamı TEİAŞ â€˜ın ihale konu iş için teklif verenler arasından kiminle Sözleşme yapacağına dair değerlendirmeleri devam etmekte olup, gelişmeler ve ihale sonucu hakkında bilgi edinildikçe Kamuyu Aydınlatma Platformundan gerekli duyurular/güncellemeler yapılacaktır.
    Birinci kim acaba?

4. Hes kablo kayseri

5.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Hes kablo kayseri
    Bilgi için teşekkürler.

6. 1- Baylar bilanço ne zaman
    2- hes kablo körfez isi için yeterli mi

7. 3 - satılamayan pay tutarı 162000 tl yani x3 tl den 486 bin tl pay satılacak ki bi şey ifade etmez benim korkum hakim ortağın kendi bedelliye katılmaz hepsini de borsada halka arz gibi bi adilikle ortaya salarsa diyeydi olmadı iyi demekki çok kalitesiz değiller az kalitesiz olabilirler

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    3 - satılamayan pay tutarı 162000 tl yani x3 tl den 486 bin tl pay satılacak ki bi şey ifade etmez benim korkum hakim ortağın kendi bedelliye katılmaz hepsini de borsada halka arz gibi bi adilikle ortaya salarsa diyeydi olmadı iyi demekki çok kalitesiz değiller az kalitesiz olabilirler
    hakim ortak katılmayacak olsa SPK bedelliyi kabul eder miydi?

Sayfa 88/202 İlkİlk ... 3878868788899098138188 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •