Sayfa 223/872 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Cuma günü 19.20 ye dokundu zaten. Kaçırdınız sanırım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence cuma günü denediler.. Ama hemen oradan tepki verdi yani o fiyatlara satan olmadı ve aksine fırsatı değerlendiren bir miktar alabildi.. Artık spek 19 lu fiyatlarda elindeki tüm malı kaptıracağını gavur gibi biliyor

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Cuma günü 19.20 ye dokundu zaten. Kaçırdınız sanırım.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yok hocam kaçırmadım ama süre biraz erken geldi eski hareketlere göre bir son dokunuş lazım aralığın son haftası. Tabii olacak diye bir kaide yok. Ytd

~~~~Yatırım tavsiyesi değildir~~~~

3. Günaydın arkadşalar.herkese hayırlı işler. Bugün güzel gidiyor. Bozmazsa önümüz açık

4. bana göre artık banvit yeni bir çıkış trendi oluşturma çabasına girmiş görünüyor...artık yavaş yavaş dördüncü çeyrekler satın alınmaya başlanacak....türkiyede ve endekste sert kırılmalar olmadığı sürece banvitin çıkmasını bekliyorum...kendine uygun oluşturacağı bir trend ile....:)

bu arada krontu da takip ediyorum...süreçleri neredeyse aynı...her iki hissede geçen hafta %16 lara varan çıkışlar yaşamış ve bu çıkışlar sırasında satış eşiklerine ulaşmış ve daha sonra düzeltme sürecine girmişlerdi...düzeltme sürecinin sonlarında banvit artık yeni bir trend oluşturma niyeti ile çıkış yapmaya başlamıştır..

krontta da düzeltme süreci bu gün veya yarın sonlanması lazım...bu gün link hareketli...linkin hareketli olması nedeniyle her ne kadar düzeltmesi tamamlanmamış olsa da kronta da bir hareketin gelme olasılığı var..ama hareket gelmez ise de yarın büyük bir ihtimalle düzeltmesi tamamlanacak ve oda tıpkı banvit gibi bir çıkış trendi oluşturmak isteyecektir....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Evet artık 20nin altını görmez gibi geliyor. Hatta en iyi alım seviyesi artık 21 bile olabilir.
    Ama aralık ayı içersinde 23 lerin üstü olur mu belli olmaz

6.  Alıntı Originally Posted by pentagr Yazıyı Oku
    Evet artık 20nin altını görmez gibi geliyor. Hatta en iyi alım seviyesi artık 21 bile olabilir.
    Ama aralık ayı içersinde 23 lerin üstü olur mu belli olmaz
    23 dediğin ne ki dostum...küçük bir alış dalgasında dahi oraları görülebilir...bundan sonrası bana göre tutup sabretme dönemidir...tabi endekste bir sıkıntı olmayacak ise ???? endekste veye türkiye siyasetinde ekonomiyi etkileyecek bir durum olacaksa o vakit her hisse gibi banviti de etkileyebilir...herkesin kararı kendinedir...sonuçta para karar verenin cebine ya girecek yada çıkacaktır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    23 dediğin ne ki dostum...küçük bir alış dalgasında dahi oraları görülebilir...bundan sonrası bana göre tutup sabretme dönemidir...tabi endekste bir sıkıntı olmayacak ise ???? endekste veye türkiye siyasetinde ekonomiyi etkileyecek bir durum olacaksa o vakit her hisse gibi banviti de etkileyebilir...herkesin kararı kendinedir...sonuçta para karar verenin cebine ya girecek yada çıkacaktır...
    İşlem hacmi yukarı tepki için yeterli seviyelerde gözüküyor.. Değil mi keko dostum?

8.  Alıntı Originally Posted by BodrumX Yazıyı Oku
    İşlem hacmi yukarı tepki için yeterli seviyelerde gözüküyor.. Değil mi keko dostum?

işlem hacmi normaldır dostum...herhangi bir sıkıntı yok...hisse endeks de izin verdikçe son gördüğü 23,30 son zirvesine doğru yavaş yavaş çıkmak isteyecektir..ben yavaş yavaş diyorum da banvit zaten sığ olduğu için olası çıkışları sert de olabilir..yapısı buna müsaittir..

Sayfa 223/872 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •