Sayfa 150/211 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200 ... SonSon
Arama sonucu : 1681 madde; 1,193 - 1,200 arası.

Konu: Varant 24

1.  Alıntı Originally Posted by nlkpln Yazıyı Oku
    matriks mobile uygulamasında varant bölümü var..hem deutche hem işvarant..hepsine bakabilirsiniz..aşağıdaki linkleri de okuyun bence..
    http://www.isvarant.com/varant-akademi.aspx
    https://www.xmarkets.db.com/TR/varant-nedir
    teşekkür ederim. Matriksin varant bölümü gerçekten kullanışlı. Halkbank ve Arçelik'in Call varantlarıyla başladım. Spot işlemlere alışmış olduğum için çok ilginç geliyor bu piyasa. Yönü doğru tahmin ederseniz, küçük miktalarda, 1-2 ayda iyi paralar kazanılır gibi geliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by TezzMertek Yazıyı Oku
    TUIJJ de takılsa peşine. L si de güzel göz kırpıyor.
    Bu mesajıma keşke yorum yapan olsa idi de münazara yapmış olsaydık.

3.  Alıntı Originally Posted by marsares Yazıyı Oku
    teşekkür ederim. Matriksin varant bölümü gerçekten kullanışlı. Halkbank ve Arçelik'in Call varantlarıyla başladım. Spot işlemlere alışmış olduğum için çok ilginç geliyor bu piyasa. Yönü doğru tahmin ederseniz, küçük miktalarda, 1-2 ayda iyi paralar kazanılır gibi geliyor.
    yine de kendinizi üzmeyecek kadar yatırım yapın..çok riskli..

4. Geçen hafta (6 gün önce) isctr 6,68 iken 0,30 dan aldığım İSİLH varantini, bu gün İsctr 6,77 de iken 0,29 fiyattan zor sattım. Bir haftada bu kadar erime olur mu ya. İhraççı resmen kumarbaz. Üçkağıt var bu işte. Özellikle de iş bankası varantlarinda bu durum fazla. GRiBi varantında da aynı şekilde oldu. Gecen hafta Garan 10,12 iken GRİBi 0,51, Garan bu gün 10, 27 GRiBi en fazla 0,50 yi gördü.

XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by western Yazıyı Oku
    Geçen hafta (6 gün önce) isctr 6,68 iken 0,30 dan aldığım İSİLH varantini, bu gün İsctr 6,77 de iken 0,29 fiyattan zor sattım. Bir haftada bu kadar erime olur mu ya. İhraççı resmen kumarbaz. Üçkağıt var bu işte. Özellikle de iş bankası varantlarinda bu durum fazla. GRiBi varantında da aynı şekilde oldu. Gecen hafta Garan 10,12 iken GRİBi 0,51, Garan bu gün 10, 27 GRiBi en fazla 0,50 yi gördü.

XT1635-02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bir varantı eğer 1 hafta falan elinizde tutacaksanız tetası çok önemli günlük erimesini gösterir ve ihraççı da oyun yaptı mı iş zor oluyor bir de ansızın makas uyguladı mı ki keyfine göre yapıyorlar nasıl olsa denetleyen yok.özelikle doce brent varantlarında fiyat güncelenmesi diyo ne güncelenmesi ise günü 0,39 başlayan varant saat 11 de brent fiyatında değişim olmamasına rağmen fiyatı 0,34 çektiler tam denetimsizlik , tam soygunculuk özelikle emtia varantlarda saat 11 sonra işlem açmanızı tavsiye ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by marsares Yazıyı Oku
    merhaba arkadaşlari üniversite yıllarından beri borsada uzun vade yatırımcıyım, (2003 yılından elimde ASELSAN vardır, o derece yani) Son 3-4 yıldur da gün içi ve kısa-orta vadeli trade yapıyorum. Neyse, tüm bu işlemlerimi hep sport piyasada yaparım. Altın, dolar, GBP alır satarım, hiç kaldıraç kullanmadan, spot ve fiziki alır satarım duruma göre. Yani daha once ne opsiyon, ne viop, ne fx işlem yaptım.

Sizlere kısaca kendimi tanıttıktan sonra bir konuda yardımınızı rica ediyorum. Ben Şubat sonu vadeli Halkbank alım varantı almak istiyorum çok küçük bir melba ile (5000 TL). Hangi varantı almam lazım? Bunun kodu filan var mı? Tradelerimi Matriks Gold üzerinden yapıyorum, buradan varant da alınıp satılır mı? Kısaca bir yol gösterirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
    Varantlar da zaman çok önemli alım varantı bir süre yatay gider ilk zaman ağğır düşüş olmaz ise sonra uygun fiyat beklenir alım için vade sonuna 45 -30 gün kala ne olacağı belli olur.eğer kardaysan vade bitimine bir kaç hafta kala SAT en iyi taktik bu biliyorsun zerrab olayında bir hayli fiyatlandı.şu anda hala alım için bekleyen binlerce insan var. Ytd

CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bende size bir soru sorayım en iyi varant piyasa yapıcı hangisi doçe mi iş mi veya başka ?

8.  Alıntı Originally Posted by leonardo86 Yazıyı Oku
    Bende size bir soru sorayım en iyi varant piyasa yapıcı hangisi doçe mi iş mi veya başka ?

Piyasa yapıcı ihraçcının bulunduğu pozisyona bağlı.Terste kalmışlarsa ikiside burnundan getirir.Yalnız antiparentez Deutsche nin şöyle bir çarpıcılığı var 2 defa başıma geldi.Diyelim ortalıkta beklenmeyen bir gelişme oldu.Piyasa tersine döndü.Endeks kesin düşecek ama yavaş yavaş düşüyor kaçma fırsatın var emir giriyorsun sistem arızası var kapalı.Deutche temsilcisini arıyorsun sonuç yok teknik arıza.İş işten geçince ne hkmetse düzelir.Sen zararınla kalırsın.Şimdi millet dava açıyor tabi sonuç slnıyor mu bilmem. Bunu yazın bi kenara

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

Sayfa 150/211 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •