Sayfa 286/652 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
Arama sonucu : 5214 madde; 2,281 - 2,288 arası.

Konu: GENTS - Gentaş Dekoratif Yüzeyler San. ve Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    bilançolara iyi bak....genpaz ın yüzde 48 i..5 K nın da yüzde 40 ı gentaşın... yani birinden yüzde 2 diğerinden yüzde 10 bu tarafa geçer ise tam konsolidasyona sokarlar ki...hissenin cirosu ve mal varlığı katlanır...yeter ki niyet etsinler....
    genpazın hisse satışlarından elde ettiği kar dolaylı yönden gentaşa kar olarak yansımaz mı sence ??? dolaylı yönden gelen bu nakit gentaşın da nakitlerini artırmaz mı ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    bilançolara iyi bak....genpaz ın yüzde 48 i..5 K nın da yüzde 40 ı gentaşın... yani birinden yüzde 2 diğerinden yüzde 10 bu tarafa geçer ise tam konsolidasyona sokarlar ki...hissenin cirosu ve mal varlığı katlanır...yeter ki niyet etsinler....
    daha ogreneceklerimiz bitmemis demekki. tam konsolidasyonu ve %50 den daha dusuk pay durumlarindaki konsolidasyonu kisaca anlatabilir misin hocam. bilmeyenlere ders olur.

3. arkadaşlar merak ettiklerinizi ft dostumuza sorabilirsiniz...ft dostumuz tanıdığım en iyi temel analizcilerden biridir...o bu tür muhasebe ve temel konulara çok hakimdir...açıksası onu bu gün burada yakalamışken herşeyi sormak istiyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

önceden sıfır idi önce yüzde 30 sonra yüzde 40 olmuş....ivme devam eder ise hepsi de olur???..nasıl olsa sermayeyi gentaşdan kazandılar...

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

önceden sıfır idi önce yüzde 30 sonra yüzde 40 olmuş....ivme devam eder ise hepsi de olur???..nasıl olsa sermayeyi gentaşdan kazandılar...
    yani bu oran %50 ye ulaşırsa direk gentaş ile konsolide mi olacak ?? o vakit de tüm varlıkları gentaş ile birlikte mi görülecek ?? senin bu konuda beklentin nedir ?? iş nereye doğru gidiyor ???dostum kusura bakma fazla soru soruyoruz...bu konularda çok da bilgimiz yok...açıklamaların için şimdiden teşekürler...

Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    yani bu oran %50 ye ulaşırsa direk gentaş ile konsolide mi olacak ?? o vakit de tüm varlıkları gentaş ile birlikte mi görülecek ?? senin bu konuda beklentin nedir ?? iş nereye doğru gidiyor ???dostum kusura bakma fazla soru soruyoruz...bu konularda çok da bilgimiz yok...açıklamaların için şimdiden teşekürler...
    2013 de GENPAZ sermaye azaltmaya gitti...azaltırken kimine para verdi...kimine de GENTS hissesi verdi...gentaşa hisse yerine para verdi..

düzeltiyorum..gentaş bu para ile genpaz hissesi alabilirdi..(gentaş hissesi alanlar ile takas ederek)

7. son zamanlarda yapılan genpaz ve çelik nakliyat satışlarını nasıl yorumluyorsunuz acaba sayın ft dostum...sizce amaçları nedir ??

8. Kağıdın ucuz olduğunu bilen ve yükseliş bekleyen yatırımcıyı 100 lerke kez yaniltanlar. Yine yanılttı. 1.68 kuvvetli destek noktası. Kapanış iyi olmadı.

Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 286/652 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •