Sayfa 189/928 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. raziden iyi karlar geliyordu geçmişte aynı tempo devam etse bu demek oluyor bu şartlarda 250-300 milyona yakın bir kar olasılık dahilinde....birde fosfat yatırımı yapılsa yıllık 400-500 milyon arası kar herkesi memnun eder.....tek sıkıntı yıllık 600 milyon dolar ithal ettiğimiz fosfat hammaddesi için hükümetin adım atmaması...sadece konuşuyorlar....yıllık 400-500 milyon kar ile neler yapılmaz ki ama bu hamleyi yapacak siyasi irade hala oluşmuş değil....

2. çok sağlam hisse hic kıpırdamıyor, ayni zamanda istikrarlı yatırımcısını hic yaniltmiyor.😀😁😂😂😁😀

3. İki resim arasındaki farklar nedir?

Ekran Alıntısı.jpg

4. 60-70 milyon gibi konsolide kar gelirse bir miktar temettü şansı doğabilir....gübretaş amme hizmeti yapıyordu eskiden bir miktar para kazanmayı öğrenmişler sıra altın yumurtlayan tavukta.....umarım eski günlerine döner....bunca yapılan yenileme yatırımlarının faydasını razide umarım görürüz....

5. Bu gübre yakında tavan tavan gidecek hissediyorum,ytd.

6.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bu gübre yakında tavan tavan gidecek hissediyorum,ytd.
    zıpzıp kardeş şu tavanı senden çok ben isterim ama niye tavan olacağını biraz açıklarmısın.
    2 haftadır buna benzer yazılar yazıp beklenti oluşturuyorsun.

7.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    zıpzıp kardeş şu tavanı senden çok ben isterim ama niye tavan olacağını biraz açıklarmısın.
    2 haftadır buna benzer yazılar yazıp beklenti oluşturuyorsun.
    ortak uzun zamandır hissedeyim çok nadir tavan gördüm sayıyla sayabilirim......biri % 300 bedelsiz zamanı biri 350 milyon irandan temettü geldi dendiğinde biride iran ambargosu kalktı dendiği gün...dahasını hatırlamıyorum......

8. tavan yapar sonra ki günde bir miktar artış 3.günden sonra ilk yükseldiği fiyata kadar geri çekilir....kısaca tavandan sonra fazla durmak mantıklı değil bu hissede....geçmişte hep çıktığı noktaya kadar düştü....2008 yılında tavan şov yapmış arka arkaya biz o günleri göremedik....1 yıl sonrasında bu hisseyi almak kısmet oldu iyiydi ama kudümsüz karayamadan sonra işler kötü oldu...düzeldiğine inanıyorum....maliyetler artıyor ama satılan malı pahalıya satamıyorsun fiyat baskısı var ama burada da iyiye gidiş var.....

Sayfa 189/928 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •