Sayfa 585/900 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 4,673 - 4,680 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DERVİŞ Yazıyı Oku
    Teknik olarak 0.62 altına gitmek istemiyor. 60 dk. İyice sıkıştı Kağıt en geç haftaya 0.70 üzeri atması gerekir. Ancaaaaak oyuncularda destur verirse çok daha kolay olacak düşüncesindeyim. YTD
    Her hafta "haftaya şöyle olacak" diyen birisi çıkıyor.
    Böyle böyle aylar, yıllar geçiyor.
    Tipik bir ygyo klasiği...

2.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    Her hafta "haftaya şöyle olacak" diyen birisi çıkıyor.
    Böyle böyle aylar, yıllar geçiyor.
    Tipik bir ygyo klasiği...
    Evet geçen hafta da 67 altına vermiyor diye seviniyorduk değil mi sosyopat

3. Hisse globalle piramitin elinde oyuncak olmuş

4.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Evet geçen hafta da 67 altına vermiyor diye seviniyorduk değil mi sosyopat
    Aynen öyle.

5. Günaydın Ygyo zedeler 😀 Hissede dün bir kirilim bekliyordum. Ancak olmadı. Bugün yada engec yarın bir kirilim olacağını düşünüyorum. (Tekniğin yalancisiyim ) Ama aşağı ,ama yukarı. İnşallah yukarı yönlü olur. Burda yapılan yorumlarla al sat yapmayın . Çoğu zaman olumsuz yazıyoruz ama bu canımız yandığı icin
    . isterim ki hiçbir küçük yatırımcının canı yanmasın. Ygyo bu bir bakarsın iki üç olmuş,bir bakarsın yirmi kuruş olmuş. Ne yapacağını kestirmek çok güç . Bizim en büyük hatamiz aldığımız hissenin mutlaka gideceğine inanmak.(İnanmasak almazdik zaten 😀) Burda olumsuz yorum yapanlara tahammül edememek. Halbuki teknik 67 altında 62 olacağını bağıra bağıra söylüyordu. Oradan satıp buradan alabilirdik. Ama yapabildik mı kendi adıma ben yapamadım. Ya buradan döner uçar giderse... Neyse sabah sabah saçmaladım galiba 😂 Rabbim hepimize bol kazançlı günler nasip etsin. 😎 YTD

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Amin

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Sep 2017
    İkamet
    Somewhere in time...
    Gönderi
    2,437
    Blog Entries
    1

Sent from my iPhone using Tapatalk
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!!

8.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Günaydın Ygyo zedeler 😀 Hissede dün bir kirilim bekliyordum. Ancak olmadı. Bugün yada engec yarın bir kirilim olacağını düşünüyorum. (Tekniğin yalancisiyim ) Ama aşağı ,ama yukarı. İnşallah yukarı yönlü olur. Burda yapılan yorumlarla al sat yapmayın . Çoğu zaman olumsuz yazıyoruz ama bu canımız yandığı icin
    . isterim ki hiçbir küçük yatırımcının canı yanmasın. Ygyo bu bir bakarsın iki üç olmuş,bir bakarsın yirmi kuruş olmuş. Ne yapacağını kestirmek çok güç . Bizim en büyük hatamiz aldığımız hissenin mutlaka gideceğine inanmak.(İnanmasak almazdik zaten 😀) Burda olumsuz yorum yapanlara tahammül edememek. Halbuki teknik 67 altında 62 olacağını bağıra bağıra söylüyordu. Oradan satıp buradan alabilirdik. Ama yapabildik mı kendi adıma ben yapamadım. Ya buradan döner uçar giderse... Neyse sabah sabah saçmaladım galiba 😂 Rabbim hepimize bol kazançlı günler nasip etsin. 😎 YTD

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Abi saçmalamak ne demek?
    Çok da güzel bir hisse analizi ve öz eleştiri yazısı olmuş.
    Ben de aynı durumdayım.
    Umarım yukarı kırılır ama hiç ümitli değilim.
    Saygılar.

Sayfa 585/900 İlkİlk ... 85485535575583584585586587595635685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •