Sayfa 111/360 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 2874 madde; 881 - 888 arası.

Konu: DZGYO Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by berberyasar37 Yazıyı Oku
    Nereye kadar gider bilemem ama Allah şahidim olsun bu akşam tekrar görüştüm denizbank tan ayrılan bir müşterim var 3 ayrı insandan teyit aldım satılmış dedi hatta şimdiki toplantılarına denizbankın türkiyedeki müdürünü bile almadıklarını söyledi fiyatı da 4.iki milyar dolar olarak gerçekleşti dedi ama hisse nereye kadar yükselir bilemem..
    Sn;berber yasar37 kusura bakmasanız bana pek inandırıcı gelmedi bu zatı muhteremin size verdiği haber.bu haberi ve hatta ne kadara satıldığını siz ve biz bilecez lakin by yatırımcının yolu buralardan geçmeyecek..genelde tam tersi durum olur by hissede işini bitirir, biz ky lar olarak yeni sahne alırız..ve birde aksine hisse bu seviyelere gerileyecek..böyle bir duyum bile bu hisseyi es geçiyorum ama Denizbank ın şuan çift haneli olmasını gerektirir di ki borsada beklentiler satın alınır die biliyorum..yanlışım varsa düzeltin lütfen..bunlarda benim düşüncelerim kesinlikle kimseyi etkilemek için yazılmamıştır..umarım sizin dediğiniz gibi iyi bir fiyata satılırda zararımız çıkar ve hep birlikte kaZanırız..ama şunuda unutmayalım hep bir köşede dursun ya satılmazsa??..saygılar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    ''Dünden öğrenin, bugün için yaşayın, yarın için ümit edin'' A.E.

2. Dogru bende duydum mayis ayinda personel zam olayindan sonra aciklama yapilacak sanirim ytd...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by MYEL Yazıyı Oku
    Sn;berber yasar37 kusura bakmasanız bana pek inandırıcı gelmedi bu zatı muhteremin size verdiği haber.bu haberi ve hatta ne kadara satıldığını siz ve biz bilecez lakin by yatırımcının yolu buralardan geçmeyecek..genelde tam tersi durum olur by hissede işini bitirir, biz ky lar olarak yeni sahne alırız..ve birde aksine hisse bu seviyelere gerileyecek..böyle bir duyum bile bu hisseyi es geçiyorum ama Denizbank ın şuan çift haneli olmasını gerektirir di ki borsada beklentiler satın alınır die biliyorum..yanlışım varsa düzeltin lütfen..bunlarda benim düşüncelerim kesinlikle kimseyi etkilemek için yazılmamıştır..umarım sizin dediğiniz gibi iyi bir fiyata satılırda zararımız çıkar ve hep birlikte kaZanırız..ama şunuda unutmayalım hep bir köşede dursun ya satılmazsa??..saygılar

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Saygılar bizden kardeşim ben sadece konuştuklarımı paylaştım acizane şuna emin olun bende haber düşsün diye bekliyorum..

4. Bu tahtanın yapıcısı tam malmış burdan milletin satacağını düşünüyor gerizekali. Hacimsiz 4.72 den 3 tl ye düşür sonra burda satılacak mal bekle. Oldu cnm gözlerim doldu.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 26 bin lot artı ama eksi kapatmış yersen

6.  Alıntı Originally Posted by mustafa112 Yazıyı Oku
    26 bin lot artı ama eksi kapatmış yersen

Yarın patlamazsa pazartesi kesin patlar

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by mehmet_kocabey_1987 Yazıyı Oku
    Yarın patlamazsa pazartesi kesin patlar

İnşallah, neden yarın ya da pazartesi? Meraktan soruyorum. Yanlış anlamayın.
    Derinlik ekranı bizde yok. Malum... Yakaladığıniz bir şey var?

8.  Alıntı Originally Posted by salvadore_xp Yazıyı Oku
    İnşallah, neden yarın ya da pazartesi? Meraktan soruyorum. Yanlış anlamayın.
    Derinlik ekranı bizde yok. Malum... Yakaladığıniz bir şey var?
    Bolinger bandı sıkıştı iyice, hacimsiz düştü tebirden sebep geriledi satıcıda bunu bahane etti, önümüzdeki hafta satış görüşmesi genel kurulda masaya yatırılacak bu nedenle satış öncesi son patlama yapmasını bekliyorum, ciddi portfoyum var 6-7 olmadan satmak inat ettim. Tabi bunlar ön gorü yrd.

Sayfa 111/360 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •