sn teoss negatife dönmez 38 altı sanmıyorum... he verirsede kimse gelip 25 tl den bu hisseyi almaz.. yanlış anlaşılmasın sen ben bin lot onbir lot 100 bin lot alırız fakat 500 bin lot bassa kim alır? bir milyon lot bassa kim alır? bassmazda arzet işte.. ortam bozuk bahane edip ortam iyi olsa uyum göstermiş.. ihale alıyor bildirmio şirket satıo pay satıo holdinge haber yayınlamıo tam tersi olumsuz en ufak meseleyi felaket tellallığı yaparak kamuya sunuyor. babaları adamdı. bunlar çakal....
hisse 1 ay sonra 100 bin de olur orası ayrı.. ama patron istemeden olmaz.. adam bizi düşünmüyor bizden kurtulmak istio ve hiçde acelesi yok gibi... geçen 55 den biri vermek istemiş onuda terslemişler. tahtayı görmüomusunuz diyerek... adamların niyetini ne yaptığını kimse bilmio çalıştıkları kurumlarda bilmio...
şimdi bu hisse ederi 100 tl ise düşünüoyurmda die bunu 60 yapmaz 70 yapmaz tekrar 50 ye basmaz bir daha 75 e vurmaz bu şekilde ben 15 yıldır bu tahtayı izliyorum benim ve bazı üstadların ellerindeki malları çokta rahat alır veririm duranı s...im

üstadlarda verir eminim... peki die yapmıo? yoksa ederi nedir o yüzden sordum bu soruyu sizlere...
çok bekleyen tanıyorum 100 bin olacak die.. ama 15 yıldır böylelerini çok gördük...beklentilere ve söylenenlere aldanmayın....
6 7 ay önce belki biraz daha fazla olabilir bir büyüğüm aracılığı ile imkb de zengin ailerin portföylerini yöneten biriyle tanıştım. şirketlerin kapısına giden kapıdan kovulup bacadan giren biri . mal toplamışlar adeti bende kalsın.. adam 100 tlden gelip alacaklar benden dedi o zaman

)
1 hafta önce yine diyaloga geçtiğimde patronlara küfür ediyordu

ne demek istediğimi anlatabiliyorumdur umarım..
kısa vadeciler için sıkıntı yaratabilir... uzun vadeciler umarım ekmek yer..
ben kızgınım neden 15 yılımı aldı bir sürü hisseye dönebilirdim en basiti bu 45 lerdeyken yine üstatlardan biri portföyünü 13 tl den Aselsana dönüodu gel sende dön dedi dönmedim ve nice buna benzer örnekler.. bu yüzden kendime kızıyorum. isterse şimdi 150 tl olsun...bunu 5 tl ye toplarken otokar 6 tl idi... kendi adıma yanlış yaptım bu ********lere güvenmekle... babaları adamdı diorum sonrakiler onun paralarını yiyorlar ...
diceksinizki sat satamıosunda bunca fırsat kaçıp bunca yıl geçtikten sonra...sandalyeye bağladılar bizi

)
iyi olur umarım. hepimiz kazanırız... aynı gemideyiz.. bol kazançlar dostlar
Yer İmleri