Sayfa 393/637 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon
Arama sonucu : 5090 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

1.  Alıntı Originally Posted by Miriel Yazıyı Oku
    Sn. Aunsalg82 hoşgeldiniz, sizin profilinizi ilk defa Sn.Dudu'nun arkadaşları arasında görünce incelemiştim sonra blogunuzu okudum. Daha sık görmek isterim.

Bu konuyu ben de herkese tavsiye ederim. Temel analiz, temettüye bakış açısı ve gelecek sene adına tahmin yapabilme adına birçok şey öğretti ancak daha öğrenilecek çok şey var tabii hala da okumaya devam ediyorum.

Beyaz yakalının bu hali öğrenci olarak beni üzüyor ancak genel olarak da pek farkında değil insanlar bu durumun.

Saygılar.
    Sn. Miriel teşekkürler foruma artık pek yazamıyorum. Ama Dudu yeter de artar. Dudu abinin forumda yoğun paylaşımlar yapması o kadar büyük nimet ki buradakiler için. Örnek aldığım kişilerin başında geliyor. Üstad denilen kişileri üstüste koy bir Dudu etmez gözümde,hepsinden daha çok piyasa ve hayat tecrübesi vardır. En önemlisi de egosuz olması, "üstadlar" kolay sinirlenir genelde çünkü ;) o da forumda bir nevi kazandığı tecrübenin zekatını ödüyor diye düşünüyorum yeni başlayanlara tavsiyeler vererek. İyi takip etmek gerek.
    Blog aslında kendime yazılar tadında başladı, baktım çok takip eden var, güzel bir motivasyon kaynağı oldu orası. Zaman buldukça yine birşeyler eklemeye çalışıcam.
    Şu anki portföyümü de yazayım hazır paylaşmışken.
    Aselsan
    Hektaş
    Sasa
    Poltk
    Kront

İyi günler diliyorum herkese.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. isgsy ve kozal ıcın uzun vade dusuncelerınız nelerdir ?

3.  Alıntı Originally Posted by monaroza Yazıyı Oku

Norveç varlık fonunun 2017 yılı bist portföyü. Akıllıca çimentolardan tamamen çıkıp sanayi şirketlerine yatırım yapmışlar.

Kaynak: http://www.lattedenborsaya.com/2018/...rsilastirmasi/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    çok faydalı bir tablo....bu kurum dünyanın en büyük fonu bildiğim kadarıyla...boşa yatırım yapmazlar, gir-çık kararları yön gösterici olabilir.

ara ara bu tabloyu paylaşabilirseniz, başlıktaki arkadaşlar kendi portföy kararlarını kontrol ederler...çok faydalı olur böyle bir paylaşım.

4.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    Okumadıysanız eğer şurada Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Akkaya'nın ropörtajı var.

https://chemmedia.s3.amazonaws.com/p...ndex.html#p=26
    Bu röportajı şirketi araştırmaya başladığım ilk zamanlar okumuştum ancak aklımdaki sorularla birlikte tekrardan okuyunca daha faydalı oldu. Teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    çok faydalı bir tablo....bu kurum dünyanın en büyük fonu bildiğim kadarıyla...boşa yatırım yapmazlar, gir-çık kararları yön gösterici olabilir.

ara ara bu tabloyu paylaşabilirseniz, başlıktaki arkadaşlar kendi portföy kararlarını kontrol ederler...çok faydalı olur böyle bir paylaşım.
    Ayrıca bu kurum uzun vadeli yatırım yapan bir kurum bildiğim kadarıyla. Gönül biraz daha spesifik olmasını isterdi, bu kadar hisseye dağılmak yerine.

6.  Alıntı Originally Posted by aunsalg82 Yazıyı Oku
    Sn. Miriel teşekkürler foruma artık pek yazamıyorum. Ama Dudu yeter de artar. Dudu abinin forumda yoğun paylaşımlar yapması o kadar büyük nimet ki buradakiler için. Örnek aldığım kişilerin başında geliyor. Üstad denilen kişileri üstüste koy bir Dudu etmez gözümde,hepsinden daha çok piyasa ve hayat tecrübesi vardır. En önemlisi de egosuz olması, "üstadlar" kolay sinirlenir genelde çünkü ;) o da forumda bir nevi kazandığı tecrübenin zekatını ödüyor diye düşünüyorum yeni başlayanlara tavsiyeler vererek. İyi takip etmek gerek.
    Blog aslında kendime yazılar tadında başladı, baktım çok takip eden var, güzel bir motivasyon kaynağı oldu orası. Zaman buldukça yine birşeyler eklemeye çalışıcam.
    Şu anki portföyümü de yazayım hazır paylaşmışken.
    Aselsan
    Hektaş
    Sasa
    Poltk
    Kront

İyi günler diliyorum herkese.

SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Umarım uzun süreler yazmaya devam eder.. Çok faydalandım ve mantığımız bence oldukça uyuşuyor.

7. Sn miriel gorebildigim kadar 20 30 yil vade ile giren hic kimse dogru saglam hisselerde kaybetmemis bu norvec fonununda esprisi bu . Uvy de en iyi yatirim enstrumani hisse yatirimciligi ve sanirdir . Iste norvec fonuni da dunyanin en iyi fonlarindan biri yapan seyde bi uzun vade ve sabir. Aslinda ucuz pahali bakmayip 20 yil vade ile hisse alirsaniz zaten cok karli cikarsiniz ama iste ne yaparsiniz az paramiz olunca yuregimiz yetmiyor ne yazik ki.

SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ben Hekts'in bu fiyatinin icinde gubrenin bir miktar oldugunu ama tohumun hic olmadigini dusunmekteyim.
    Yeni girdigi is kollarinda basarili olmasi durumunda 10 seneye kalmadan 1 Milyar dolar piyasa kapitalizasyonu olmasini bekliyorum.
    Yabanci bunu gordu ve son 1 yilda sifir olan payini panik halinde %17 ye cikardi. Bunun buyuk kismi ise daha son 15 gunde gerceklesti.
    Syg,
    Benim de anlamaya çalıştığım tam olarak bu.. Şu anki çıkış bir çılgınlık mı yoksa yeni iş alanları kaynaklı önümüzdeki 5 senenin en düşük fiyatları mı..

"Yatırı tavsiyesi içermemektedir"

Saygılar.

Sayfa 393/637 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •