dikkatimi çeken hisseler bugünün tarihini atıyorum....seneye 1 mart bakacağız son duruma....
aselsn....30,62
gubrf......4,37
mepet.....2,48
brksn.......2,27
euhol.......0,78
poltk.........42,9
doas........8,63
brisa.......7,16
otkar.....117
netas......14,91
atpet......1,39
ıeyho......0,42
burva.....1,79
adese.....2,5
yayla......1,89
kervn......0,39
sngyo.....0,74
en az yarısının % 100 yapmasını bekliyorum..normalde paylaşmam başka yerde ama gübretaş yatırımcısı benim için özeldir belki ufak faydam dokunur.....ytd
Ortak halkbankta yabancı gırtlağına kadar malda satamıyorlar. Eğer yabanci satacak olsa hisse için çöküş olur.
Bu yil dava sonuçlanacak deniyor acaba diyorum davaya kadar 6 tl gibi rakama düşer mi
Düşerse gübreyle halkbank değiştiririm. Çok ütopik bir ceza almazsa sonrası eninde sonunda 25 30 tl olur.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ortak dava olumsuz olursa aşağıda 5-6 tl ler süpriz olmaz hatta cezanın büyüklüğüne göre çok daha aşağılar bile olabilir....ben risk almam ceza alma riskini görüyorum siyasi bir karar olabilir.....yabancının çıkması için bir dümen çevirirler mi o da mümkün....abd li şirket var yanılmıyorsam blackrock diye...bilmiyorum çok tehlikeli yukarı yabancı götürüp yerliye neden devretmiyor acaba...yerli hisse çıksada almaz bence mahkeme sonucunu görmeden...
şu altın madeni davası ne oldu ne bitmez davaymış.acaba mahkeme gerçekten var mı 3 yıl olacak...alırsak hisse en az % 50 çıkar...ruhsuz yönetimle ne olacak bilmiyorum...hep gelen gideni aratıyor...
tarım kredi genel müdürü twiter sayfasına bakınca iş yapacak birine benziyor inşallah güzel bir adım atarlar herkes kazanır....önceki üfürükçünün işle alakası yoktu...
Ortak senin gibi bende 3 yıldır hissedeyim yazılarını hergün okuyorum acaba bir 3 yıl daha beklermiyiz ...ytd...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri