Sayfa 211/928 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 7422 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    Bu devlet hissesine sahip çıkacak olsa önce Halkbank’a sahip çıkardı. Yani devletten medet ummak boş. Bu şirketi yönetenlerin zerre kadar umrunda değil hisse fiyatı. Bu şirketin üst düzey yönetimin tek ilgilendiği konu haketmeyerek geldikleri o koltuklarda uzun süre oturmak. Onun için de sabahtan başta sosyal medya olmak cumhurbaşkanını ve bakanı yağlamak için mesaiye başlıyorlar. İktidar da bu durumdan memnun olmalı ki bu tarz yöneticiler hep göreve geliyor. Yani hiç mi iktidar partisine gönül vermiş ama profesyonel nitelikli insanlar yok göreve getirecek. Hep biatçı niteliksiz insanlar mı göreve gelmek zorunda. Yazık ya bu ülkeye de devlete de millete de. İnsanda hiç mi Allah korkusu olmaz. Peygamber efendimiz (sav) dahi işi ehline teslim edin demiş. İş lafa geldi mi kur’an farz sünnet diye mangalda kül bırakmazlar, icraata gelince hep tersini yaparlar.
    ortak halkbnk kaderine terk edilmiş durumda abd den ceza yeme durumu var...her ne kadar halkbank yönetimi kanunsuz işimiz yok desede yatırımcı o riski almak istemiyor yoksa olması gereken fiyatlar 30 tl ler....

2. saatlik grafik...hisse boşluk affetmiyor...ytd

3. dikkatimi çeken hisseler bugünün tarihini atıyorum....seneye 1 mart bakacağız son duruma....

aselsn....30,62
    gubrf......4,37
    mepet.....2,48
    brksn.......2,27
    euhol.......0,78
    poltk.........42,9
    doas........8,63
    brisa.......7,16
    otkar.....117
    netas......14,91
    atpet......1,39
    ıeyho......0,42
    burva.....1,79
    adese.....2,5
    yayla......1,89
    kervn......0,39
    sngyo.....0,74

en az yarısının % 100 yapmasını bekliyorum..normalde paylaşmam başka yerde ama gübretaş yatırımcısı benim için özeldir belki ufak faydam dokunur.....ytd

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ortak halkbnk kaderine terk edilmiş durumda abd den ceza yeme durumu var...her ne kadar halkbank yönetimi kanunsuz işimiz yok desede yatırımcı o riski almak istemiyor yoksa olması gereken fiyatlar 30 tl ler....
    Ortak halkbankta yabancı gırtlağına kadar malda satamıyorlar. Eğer yabanci satacak olsa hisse için çöküş olur.
    Bu yil dava sonuçlanacak deniyor acaba diyorum davaya kadar 6 tl gibi rakama düşer mi
    Düşerse gübreyle halkbank değiştiririm. Çok ütopik bir ceza almazsa sonrası eninde sonunda 25 30 tl olur.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Ortak halkbankta yabancı gırtlağına kadar malda satamıyorlar. Eğer yabanci satacak olsa hisse için çöküş olur.
    Bu yil dava sonuçlanacak deniyor acaba diyorum davaya kadar 6 tl gibi rakama düşer mi
    Düşerse gübreyle halkbank değiştiririm. Çok ütopik bir ceza almazsa sonrası eninde sonunda 25 30 tl olur.

SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ortak dava olumsuz olursa aşağıda 5-6 tl ler süpriz olmaz hatta cezanın büyüklüğüne göre çok daha aşağılar bile olabilir....ben risk almam ceza alma riskini görüyorum siyasi bir karar olabilir.....yabancının çıkması için bir dümen çevirirler mi o da mümkün....abd li şirket var yanılmıyorsam blackrock diye...bilmiyorum çok tehlikeli yukarı yabancı götürüp yerliye neden devretmiyor acaba...yerli hisse çıksada almaz bence mahkeme sonucunu görmeden...

6. şu altın madeni davası ne oldu ne bitmez davaymış.acaba mahkeme gerçekten var mı 3 yıl olacak...alırsak hisse en az % 50 çıkar...ruhsuz yönetimle ne olacak bilmiyorum...hep gelen gideni aratıyor...

7. tarım kredi genel müdürü twiter sayfasına bakınca iş yapacak birine benziyor inşallah güzel bir adım atarlar herkes kazanır....önceki üfürükçünün işle alakası yoktu...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    tarım kredi genel müdürü twiter sayfasına bakınca iş yapacak birine benziyor inşallah güzel bir adım atarlar herkes kazanır....önceki üfürükçünün işle alakası yoktu...
    Ortak senin gibi bende 3 yıldır hissedeyim yazılarını hergün okuyorum acaba bir 3 yıl daha beklermiyiz ...ytd...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 211/928 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •