Sayfa 282/571 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MAKO Yazıyı Oku
    sabah yazacaktım şimdi aklıma geldi,hayırlı olsun ırz peçeteniz...valla abi 50-100 lot almanız bile yeter bu vahşi şeye...sayınız biraz artar ise yeni bir kümes daha inşa edecektir hazırlıklı olmanızda fayda olabilir yatırım tavsiyesi filan değildir
    teşekkürler. kendime göre, hatırı sayılır bir miktar aldım.

2 haftadır buradayım. maliyet pek yüksek değil. şu anki fiyat civarı.

tek tek sayıldığının farkındayım. genelde öyle.

hatta bizler gibi alanların daha sonra o hissede hareket tarzının bile incelendiğini düşünürüm.

pek kıpraşmayınca; sabırlılar torbasına atarlar belki

her %15-20 olası düşüşte bir o kadar daha alırım.

sıkışmış. bi tarafa kıracak gibi. temennimiz yukarı olması.

hayırlısı.. nasipten ötesi yok.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Trabzon limanının özelliği Iran'a çalışmasıdır.
    Iran olmasa trabzon limanınin hiçbir değeri yoktur.
    Şu anda ovit tüneli açıldığına göre Iran tırları artık daha yakın olan Rize limanini kullanacaktır.
    Zaten bu nedenle apar topar halka arzettiler.
    Çok yakında klasik bir balikçı barınağı a dönecek
    Rize limanı iran ile ticarette başaktör olacak.

SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by ahsen2 Yazıyı Oku
    Trabzon limanının özelliği Iran'a çalışmasıdır.
    Şu anda ovit tüneli açıldığına göre Iran tırları artık daha yakın olan Rize limanini kullanacaktır.

SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de bu senetden yok, lakin bu yaklaşım çok ilginç geldi. Bence bu senette olanlar bu konuyu biraz araştırsınlar, eğer haklılık payı var ise güzel bir uyarı diye düşünüyorum. Laz mütahit vakasına dönüşmesin konu sonradan. YTD

http://www.haberci53.com/rize/ovit-t...ir-h44029.html

http://www.hisse.net/topluluk/showth...78#post1842278
    Haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
    bir halt olacağı yok.

6. Trabzon Limanı-İzahname

Yeni Şafak

bloomberght

1. Beş yıl süreyle kârın en az yüzde 70 inin dağıtılması ÖNGÖRÜLÜYOR. Bu "öngörme" kelimesinin arkasına saklanırlarsa yani biz öyle öngürdük ama kârın bir kısmını yatırım bilmem ne için ayırdık derseler kıyametin kopması gerekir. Bu durumda onlarca haberde "öngörölüyor" kelimesi kullanılmadan demeçler verildi. Kesin olarak en az yüzde yetmişini vermeyi taahhüt ettikleri şeklinde. Bu durumda açıklamaları yapanlar (Ömer Bolat, şirket yöneticileri, basın-yayın organları) yatırımcıyı yanıltmaktan SPK mevzuatınca cezalandırılmalıdır. Bunların hepsi toplanır ve SPK'ye işlem yapması için sunulur.

2. Şirket, geride bekleyen arzlarında yatırımcının önüne sözünü tutmayan, güvenilmez bir kimlikle çıkmaması için (Asıl arz yıl sonuna doğru gelecek. Trabzon Limanı onun yanında devede kulak.) verdiği taahhütün arkasında durmalıdır. Bu taahhütü yerine getirse ki getirmek zorunda, kâğıdın bugünkü fiyatı alınan temettüyü de kursaklarda bırakacaktır.

3. Şirket, yatırımcısını düşündüğünü göstermek istiyorsa Deniz yatırımın da temas ettiği gibi bu yıl kârının yüzde yüzünü dağıtıyorum der, kâğıt da yolunu bulur. Taahhüt en az yüzde yetmiş diyor, ağanın eli tutulmaz, versinler yüzde doksan beş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Trabzon Limanı’nın devralınmasından geçen 13 yıllık sürede, yapılan 45 milyon dolar yatırımla kaliteyi yükselttiklerini, yatırımlar sayesinde limandan konteyner gemi trafiğinin sağlandığını kaydedildi

Trabzon Limanı’nın batı ile doğu arasında hububat aktarma istasyonu görevi yaptığını belirten Ermiş, “Trabzon’dan işlenmiş mamul malzemeler konteynerlerle 116 ülkeye ihraç edilmektedir.

Rusya’dan, Ukrayna’dan, Kazakistan’dan, Türkmenistan’dan gelen buğday, mısır, yulaf, ay çekirdeği, soya fasulyesi gibi ürünler Trabzon Serbest Bölgesi’nde, Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş ile birlikte Albayrak tarafından bir takım elemisyondan geçirilmek suretiyle hububatın ana vatanı olan Kanada’ya ve Amerika’ya gönderilmektedir. Dolayısıyla Trabzon limanı bir nevi Batı ve Doğu arasındaki hububat aktarma istasyonu olarak da görev yapmaktadır†şeklinde konuştu.

Trabzon’un kruvazör turizmi için önemli bir uğrak noktası olduğunu belirten Ermiş, gelecek adına ümitli olduklarını belirterek “Önceki sene 40 kadar kruvazör gemi limanımıza gelmişti. 16 bin civarında da yolcu giriş çıkışı yapıldı. Bu şimdiye kadar görülmemiş bir sayıydı. Gelecek adına ümitsiz değiliz. Trabzon kruvazör turizmin parlayan yıldızıdır. Sümela ören yeri restorasyonunun bir an önce tamamlanıp hizmete açılmasıyla tekrar hareketliliği yakalayacağımızı ümit ediyorum†(ALINTIDIR)

SANILDIĞI GİBİ SADECE İRAN TİCARETİNE HİZMET EDEN BİR LİMAN DEĞİLDİR

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    [QUOTE=ahsen2;1844390]Trabzon limanının özelliği Iran'a çalışmasıdır.

hangi bilginin ışığında bu kehanet ? bir temeli varmı ,işkembe-i kübradan mı ?

Sayfa 282/571 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •