Sayfa 443/651 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 3,537 - 3,544 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Belki boş düşünüyorum ama düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum , kurtarma kurulu meclisten geçti ve yasalaştı hal böyle iken şuanda bimeksle tahsisli sermaye artırımın hususunda masada olan olmayan tüm alacaklılar bu seçeneği geri çevirirlerse akabinde kurtarma kurulunda masaya oturmak durumunda olacaklar , bakanın açıklamasında alacaklı ve borçluları masaya oturtup firmaların kurtulması için takvim belirleyeceğiz en fazla 23 ay süre vereceğiz ve alacaklılardan esneme isteyeceğiz gibi bir açıklama yapıldı . hal böyle iken alacaklıların tahsisli sermaye artırımını tercih edeceklerini düşünüyorum . Devley eliyle zaten batacak firmalara 23 ay gibi bir zaman tanınacak . Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir.

2.  Alıntı Originally Posted by eryikob Yazıyı Oku
    Benmi yeni

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Yok benden bahsediyor Üstad , amacım heyecan katmak değil sadece anlamadığım bir durum vardı pastalarda onu öğrenmek istedim

3. Evet hayal dünyası geniş vakti olan bir iki yeni arkadaş girmiş ince hesaplara dalmislar bile sizin anlattiklariniz burda unutuldu arkadaşlar ümit kalmadı ağaç kurudu kesip kalem yapacaklar dertleri yazsınlar diye sizde kurumuş ağac belki tekrar yeşerir diyorsunuz bugün iki dal kırılmıştı yok üç dal kırılmıştı aha surasindan filizleniyor yok abi olmaz olmaz bu iş bitti yesermez bu agac

4.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Evet hayal dünyası geniş vakti olan bir iki yeni arkadaş girmiş ince hesaplara dalmislar bile sizin anlattiklariniz burda unutuldu arkadaşlar ümit kalmadı ağaç kurudu kesip kalem yapacaklar dertleri yazsınlar diye sizde kurumuş ağac belki tekrar yeşerir diyorsunuz bugün iki dal kırılmıştı yok üç dal kırılmıştı aha surasindan filizleniyor yok abi olmaz olmaz bu iş bitti yesermez bu agac
    Hangi vakit üstadım ben bu hissede 6 aydır varım vakit kalmadı ama tamamen dalmış durumdayım , uzun zamandır siteyi takip ediyorum kafam pasta ile ilgili karışınca burda bilen çok dedim öğrenmek istedim

5. Arusa06 eger umudun yoksa dolasma buralarda

6.  Alıntı Originally Posted by Baran Deniz Yazıyı Oku
    Belki boş düşünüyorum ama düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum , kurtarma kurulu meclisten geçti ve yasalaştı hal böyle iken şuanda bimeksle tahsisli sermaye artırımın hususunda masada olan olmayan tüm alacaklılar bu seçeneği geri çevirirlerse akabinde kurtarma kurulunda masaya oturmak durumunda olacaklar , bakanın açıklamasında alacaklı ve borçluları masaya oturtup firmaların kurtulması için takvim belirleyeceğiz en fazla 23 ay süre vereceğiz ve alacaklılardan esneme isteyeceğiz gibi bir açıklama yapıldı . hal böyle iken alacaklıların tahsisli sermaye artırımını tercih edeceklerini düşünüyorum . Devley eliyle zaten batacak firmalara 23 ay gibi bir zaman tanınacak . Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermemektedir.
    Geçti bunlar abi sen geçmiş zamanı konuşuyorsun bu işlerden ümit yok Bimeks bu konuların hiçbirini tinlamadi

7.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Evet hayal dünyası geniş vakti olan bir iki yeni arkadaş girmiş ince hesaplara dalmislar bile sizin anlattiklariniz burda unutuldu arkadaşlar ümit kalmadı ağaç kurudu kesip kalem yapacaklar dertleri yazsınlar diye sizde kurumuş ağac belki tekrar yeşerir diyorsunuz bugün iki dal kırılmıştı yok üç dal kırılmıştı aha surasindan filizleniyor yok abi olmaz olmaz bu iş bitti yesermez bu agac
    sen batacağına o kadar inanmışsın ki hatta battı diyorsun...
    peki sen neden satmadın...

8.  Alıntı Originally Posted by arusa06 Yazıyı Oku
    Geçti bunlar abi sen geçmiş zamanı konuşuyorsun bu işlerden ümit yok Bimeks bu konuların hiçbirini tinlamadi
    Neden peki hala burdasınız açıkçası sizin kadar ümitsizliğe kapılmış olsaydım yani ümitlerim tamamen tükenmiş olsaydı inanın satıp kurtulurdum ,Yazdıklarım kesinlikle Yatırım tavsiyesi içermez

Sayfa 443/651 İlkİlk ... 343393433441442443444445453493543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •