Sayfa 362/919 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon
Arama sonucu : 7349 madde; 2,889 - 2,896 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

1.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    zaten anlaşma ihtimali uyuyan adamları uyandırdı sonuçta milli firma yapacak bu işleri...kesinlesirse çift haneli rakamlara yolculuk başlar..son haberlere itibar etmeyiniz çünkü zarar açıkladığını bilmeyen mi var bu hareketleri bilanço açıklaması sonrası yaptı zaten sermayenin 1/3 u ile devam kararı alır konu kapanır bu kadar basit

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    aynen katılıyorum ama uyuyan adamlar daha uyanmadı patron mal topluyor önüne cıkan engelleri ceza vererek kaldırıyor anlayın artık

2. A ve B maddesi var A maddesinde cemasa 6 ay brüt takas ve internetten alım satım yasağı B maddesinde şahıslara ceza var bazıları Brüt takas yok diyorlar var hemde 6 ay en son 6 ay cezayı OZGYO yedi

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by abdtor Yazıyı Oku
    bu 3 sefersizin tüm banka hesapları ve mevcut kağıtlarina SPK el koymali 2 şer milyon TL'lik ceza vermeli bu cezalara ek olarak

Dostum bu adamlar maşa zaten bu tek başlarına yapacakları hareketler değil vitrine bunları koymuşlar

4.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    Dostum bugun hep kagit hakkinda olumsuz konuştuk.Olumlu olabilecek senaryo da şu olabilir.Bu 3 maymun bu haberin gelecegini biliyordu ve hepsini olmasa da bosaltabildikleri kadar boşalttılar.Kagit bu yüzden bu kadar dustu.Olabuluuur mu.Ihtimal dahilinde
    dostum şu alan satan pastasını yapıştırın daha iyi anlaşılır onlar brüt takas haberi için satmadılar yabancı satıcının elinden ucuza mal almak için sattılar akşam FED toplantısı var

5. Tamda adamların istediği gibi olmuş K Y ya itelendikten sonra gelen ceza

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by qwerre Yazıyı Oku
    Dostum bugun hep kagit hakkinda olumsuz konuştuk.Olumlu olabilecek senaryo da şu olabilir.Bu 3 maymun bu haberin gelecegini biliyordu ve hepsini olmasa da bosaltabildikleri kadar boşalttılar.Kagit bu yüzden bu kadar dustu.Olabuluuur mu.Ihtimal dahilinde
    öyle zaten

7.  Alıntı Originally Posted by Emre06 Yazıyı Oku
    Dostum bu adamlar maşa zaten bu tek başlarına yapacakları hareketler değil vitrine bunları koymuşlar
    doğru dostum bunların telefon görüşmesi , kamera ..vs ilişkisini tespit etmek çocuk oyuncağı yani SPK versin polise suç duyurusu hemen cozulsun..gerekirse Kayyum atansin nasıl FETO culeri topladılar buldular bunları da çözüp ky yi korusunlar..yerli otomobil hikayesi inşallah başlar da burası şenlenir.

8. Arkadaşlar kusura bakmayn ama burada bi sıkıntı var yani hisse çıkarken değilde düşerken neden SPK ceza veriyor hisse düşüyorsa genelde küçük yatırîmcı baya mallanms oluyor spekülatòrler ellerindeki hiseeleri satyor ve düşüryolar ve ardından nedense SPK denen bu kurulus ceza veriyor burada danısklı dövüs var aslnda cezayi bize kesiyolar yapılanlar etik değil

Sayfa 362/919 İlkİlk ... 262312352360361362363364372412462862 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •