Sayfa 325/985 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. GAP kapandı sayılır

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    38 i geçemiyorsa yapacak bişey yok
    Tüh tüh satsak mı napsak ?

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku

ben verdim az önce...1.37 ...kalanlara bol kazanç...duruma göre tekrar geliriz...yeterki yukarı çevirdiğini görelim...

4.  Alıntı Originally Posted by bayraklı Yazıyı Oku
    ben verdim az önce...1.37 ...kalanlara bol kazanç...duruma göre tekrar geliriz...yeterki yukarı çevirdiğini görelim...
    5 tl oldumu🤣🤣🤣

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. [QUOTE=horhor;1949090]5 tl oldumu������

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUO düşüşün sebebi belli olsun .oraya gidip gitmeyeceğine bakarız tekrar...

6.  Alıntı Originally Posted by integrating-factor Yazıyı Oku

bak satar satmaz 2 kademe geri geldi gördün mü.35 e almayanı dövüyorlar şu anda...yazarken 34 olmuş

7. Sayın Bayraklının bahsettiği iş yatırım satış günü açıklaması var . bu 0,78 neye göre hesaplanıyor. hurgz takasında iş yarımının yüklü malı var bu nasıl açıklama anlamadım. ustalardan biri yorum yapabilir mi

Doğan Holding
    Kapanış (TL) : 0.87 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 2277 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 3.81 ↔
    DOHOL TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist: mkucukmeral@isyatirim.com.tr
    Doğan Holding, Demirören Grubu ile yazılı ve görsel medya varlıklarının satışı konusunda görüşmelere başlandığını KAP’a bildirdi
    Satılacak varlıkların işletme değeri 1.1 milyar dolar yaklaşık 8.5x FD/2017 FAVÖK çarpanına işaret etmektedir. HURGZ ve DGZTE’nin
    FD/2017 FAVÖK çarpanları 16.5x ve 19.2x seviyesindedir. HURGZ ve DGZTE için ayrı fiyatlamalar açıklanmadı. Halka açık iştiraklerde
    çağrı yükümlülüğü ortaya çıkması olası görünüyor. Halka açık iştirakler için ayrı değerlemer açıklanmamış olmasına ramen işlemin işaret
    ettiği çarpanın, halka açık iştiraklerin işlem gördükleri çarpanın çok altında olması nedeniyle halka açık iştiraklerde bir fırsat görmüyoruz.
    Doğan Holding’de ayrılma hakkı ortaya çıkması yüksek ihtimal gibi görünüyor. Böyle bir durumda ayrılma hakkını (30 günlük ortalama fiyat)
    0.78TL/hisse olarak hesaplıyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Derinlik34 Yazıyı Oku
    Sayın Bayraklının bahsettiği iş yatırım satış günü açıklaması var . bu 0,78 neye göre hesaplanıyor. hurgz takasında iş yarımının yüklü malı var bu nasıl açıklama anlamadım. ustalardan biri yorum yapabilir mi

Doğan Holding
    Kapanış (TL) : 0.87 - Hedef Fiyat (TL) : n.a - Piyasa Deg.(TL) : 2277 - 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 3.81 ââ€*â€
    DOHOL TI Equity- Öneri :N.R Get.Pot.%: n.a Analist: mkucukmeral@isyatirim.com.tr
    Doğan Holding, Demirören Grubu ile yazılı ve görsel medya varlıklarının satışı konusunda görüşmelere başlandığını KAPâ€â•a bildirdi
    Satılacak varlıkların işletme değeri 1.1 milyar dolar yaklaşık 8.5x FD/2017 FAVÖK çarpanına işaret etmektedir. HURGZ ve DGZTEâ€â•nin
    FD/2017 FAVÖK çarpanları 16.5x ve 19.2x seviyesindedir. HURGZ ve DGZTE için ayrı fiyatlamalar açıklanmadı. Halka açık iştiraklerde
    çağrı yükümlülüğü ortaya çıkması olası görünüyor. Halka açık iştirakler için ayrı değerlemer açıklanmamış olmasına ramen işlemin işaret
    ettiği çarpanın, halka açık iştiraklerin işlem gördükleri çarpanın çok altında olması nedeniyle halka açık iştiraklerde bir fırsat görmüyoruz.
    Doğan Holdingâ€â•de ayrılma hakkı ortaya çıkması yüksek ihtimal gibi görünüyor. Böyle bir durumda ayrılma hakkını (30 günlük ortalama fiyat)
    0.78TL/hisse olarak hesaplıyoruz.
    fiyat ı bilemem ama.demirören ben biste kalmayacam derse geriye dönük belli bir yıla kadar ki fiyatların ortalaması alınıyor diye biliyorum.ama çok emin değilm.tabi demirören bistten çıkacam derse bu olay...bide 30 günlük ortalama fiyat nasıl 0.78 olacak ...bilen varsa yorumlarsa seviniriz

Sayfa 325/985 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •