Sayfa 714/948 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 5,705 - 5,712 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Abi helal olsun valla...Hoca yok, oyuncu arkadaşlarınız yok, antrenman yok, hazırlık maçları yok. Taktiksel olarak da dışarıdan bir tane teknik destek almışsınız (sanırım bir kaç ay öncesinden) onu da buraya her gün üşenmeden, kopyalayıp, kopyalayıp, kendi başınıza maçlara çıkıyorsunuz. İnanın mest oldum. Don kişot'un yel değirmenleriyle savaşması gibi olmuş...

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi helal olsun valla...Hoca yok, oyuncu arkadaşlarınız yok, antrenman yok, hazırlık maçları yok. Taktiksel olarak da dışarıdan bir tane teknik destek almışsınız (sanırım bir kaç ay öncesinden) onu da buraya her gün üşenmeden kopyalayıp, kopyalayıp, kendi başınıza maçlara çıkıyorsunuz. İnanın mest oldum. Don kişot'un yel değirmenleriyle savaşması gibi olmuş...
    Bir kaç ay öncei değil , sn izci 3 gün öncesi, diğerlerini sildireyimde bir tane olsun,Durdoyu hedef ,6.41'iki gün önceden söyleyen arkadaş...YTD
    Son düzenleme : kitapci0; 31-03-2018 saat: 12:40.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bu sohbetimize izin verirseniz eğer, birazdan bir diyalog yakışır. Şimdiden Sürç-i lisan ettiysek affola.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

izci:
    -Hayat nasıl gidiyor kitapçı abi.
    kitapçı:
    -Nasıl olsun, iyi gidiyor valla, sinek avlıyoruz işte.
    izci:
    -Gördüğüm kadarıyla maçlara kendiniz çıkıyorsunuz öyle değil mi?
    kitapçı:
    -Aslında iki kişiyiz, antrenmanlara umk da geliyor (kendisi yedek kalecim olur) dün hatta bir tane pet şişe su getirmiş, içtik beraber, sırayla birer fırt çektik, bitirdik.
    izci:
    -Hımm anladım, durum vahim anlaşılan, hocanız mastori ferguson da ayrılmış, sizi terk etmiş diyorlar.
    kitapçı:
    -Evet öyle oldu, aslında mastori ferguson iyi bir hoca, iyi bir taktisyen di, fakat sizin gibi onun ki de seyrek düştü.
    izci:
    -Anladım, pekala maçlara nasıl çıkıyorsunuz, mesela taktikleri filan kimden alıyorsunuz?
    kitapçı:
    -Dışarıdan bir arkadaşa rica ettim, sağolsun kırmadı beni, teknik olarak bir oyun planı çizdi, onunla bir kaç yıl idare edeceğiz artık.
    izci:
    -Seyirci desteğiniz de var mı?
    kitapçı:
    -Var tabii, bir tane seyircimiz var, camışlı knox, pardon cemaşlı knox, onu da tribün boş kalmasın diye ben çağırdım, sormayın gitsin, eline düştük keratanın, gelmemek için bin bir türlü naz yapıyor, bazen kızıyorum da, gitmiş kendine zenci arkadaş yapmış.
    izci:
    -Anlaşılan siz epey daha buradasınız.
    kitapçı:
    -Aslında bu tablo benim hoşuma da gitti, düşünsenize, in, cin top oynuyor, ben de kaleyi koruyorum. (yedek kaleci umk ile beraber)
    izci:
    -Aklıma gelmişken, her defasında fazla beklemeye sürem yok diyordunuz, dikkatimi çekti artık bunu demiyorsunuz.
    kitapçı:
    -Sormayın, bu durum biraz özel oluyor, söylemesi ayıp, doping kullanıyorum, anlayacağın müthiş gençleştim.
    izci:
    -Anladım abi, Başarılar dilerim size ve yardımcınız umk'ya, bu arada bir isteğiniz var mı dır, lütfen çekinmeyin.
    kitapçı:
    -Teşekkür ederim, arada maçlarıma gelmeyi ihmal etme, hem insafa gelip, belki ekmek içi bir şey filan ısmarlarsın, biliyorsun takım ekonomik sıkıntı içinde.
    izci:
    -Ne demek lafı mı olur abi, çay bile getiririm, hem de bir büyük duble bardakta, yanına iki de pipet, umk ile beraber içersiniz.
    kitapçı:
    -Teşekkür ederim.
    Son düzenleme : izci; 31-03-2018 saat: 15:04.

5. kitapçı
    Yüzünüzü görmedim ama muzipçe bir gülüş, istihzayla karışık bir sima tahayyül ediyorum
    izci
    Yapma abi bak profilim de bir resim var onun gülüşünü hatırla
    kitapçı
    Yok o özenti ben gerçek profilinden bahsediyorum
    İzci
    Ne yapalım abi gençliğimizde amerikan dizilerini seyrede seyrede öyle oldu, hem ilgide çekiyor
    kitapçı
    Ben genede orijinalini görmek isterim, yerli ve milli olsun , ben dowjones da işlem yapıyormuyum
    İzci
    Tamam abi en kısa zamanda orijinal portremi koyacağım profilime
    kitapçı
    E tabi koymalısın texasmı ..... burası( soru cümlesi sizden alıntıdır) telif hakkı istemeyin benden
    İzci
    Abi taktın pofilime hisseyle ilgili bir şeyler söyle
    kitapçı
    Ne söyleyeyim ki ,siz onunla gerdeğe bile girip çıkmışsınız , hem ben akıllandım öyle hiç bir hisseyle nikah kıymamaya kararlıyım , gerektiğinde kol kesip gittiğim çok olmuştur ,önümüzdeki hafta sonunu görecem , ondan sonrası bıstte hissemi yok.
    Yalnız çevremde beni takip edenler , sırf ben aldım diye alanların oluşmasını istemiyorum herkes ölçüp biçip kendi kararını kendisi versin. Aklın yolu birdir nasip olur da aynı hisselerde buluşursak o ayrı..YTD
    Son düzenleme : kitapci0; 31-03-2018 saat: 14:49.

6. Yarırım fonları hisseye girmiş bu konuda fikir beyan edecek arkadaşları dinlemeye hazırız.

7. Hem eski hem yeni ortak bunu takastan görüyorsanız paylaşın da görelim sonra yorumumuzu yaparız....

8. Buyrun sayın ortağım.

Sayfa 714/948 İlkİlk ... 214614664704712713714715716724764814 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •