Sayfa 195/1023 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Tüm bu olumsuzluklar karşısında Dolar hala 4.50 lerde değilse yatıp kalkıp O..çocuğu SANAL global para bolluğuna dua edelim. Golabal para hala o kadar bol ki incir çekirdeğinden yağ çıkarma derdindeler aksi olsa hangi yarım akıllı bu ülkeye Dolar getirip üç kuruşluk TL faizinden yararlanacağım diye 100 krş zarar etmeyi göze alır.

USDTRY -240 DK-

Destegine geldi. Altinda 3.99 var.

[IMG][/IMG]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12

Suriye ile ilgili bir toplantı ama , Rusya ile bir çok batılı devletin arası bu kadar bozukken, bizim onyıllardır dost ve müttefik olarak nitelediğimiz devletlerin yöneticileri bu fotoğrafı nasıl yorumlarlar acaba?

Cari açık büyürken karşılıksız kredi ile iç tüketime dayalı HORMONLU büyümenin sonu hüsrandır. Ben kendimi buna göre garanti altına almaya çalışıyorum, betoncuya beş kuruş yedirmedim hazırlopçu ayak takımına da asla yedirmem.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Teşekkürler paylaşım için sn aleniçev...

6. kısa ve orta vadede Arjantin olamayız. mevcut durum devam ettiği sürece büyük babalar çarşıya kilit vurmayı istemeyeceklerdir...
    güzel güzel gidiyoruz işte. son beş yılda yüzde yüzden fazla deval yedik ama ne oldu ne değişti?

oysa 2001 de sadece yüzde 40 devalde neler olmuştu...

öte yandan , küresel kaynaklı bir felaket ihtimali de çok zayıf. çünkü kriz yönetiminde de yeni çağda özellikle dijitalleşmeyle birlikte inanılmaz yol aldılar. artık işi pek şansa bırakmıyorlar. mesela 2008 e bakın. aslında normal şartlarda piyasalar yerle bir olmalıydı ama bir şekilde gemiyi yüzdürdüler...elbette balonlar var ama balonların gazını alacaktedbirler de var. mesela bu tedbirlerden birisi de trump bence...yumuşak iniş devam ediyor..ettiriyorlar.. işler bu kadar tıkırındayken türkiyeyi o kadar kolay harcamazlar...

çok olağandışı gelişmeler olmalı. ne olabilir bilemiyorum doğrusu...atıyorum, bir sabah nato dan çıkma kararı almış olmak gibi mesela...

ytd..

7. ''Arjantin'in adı Latince 'Argentum' (gümüş) kelimesinden gelir''

http://www.wiki-zero.com/index.php?q...2kvQXJqYW50aW4
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    kısa ve orta vadede Arjantin olamayız. mevcut durum devam ettiği sürece büyük babalar çarşıya kilit vurmayı istemeyeceklerdir...
    güzel güzel gidiyoruz işte. son beş yılda yüzde yüzden fazla deval yedik ama ne oldu ne değişti?

oysa 2001 de sadece yüzde 40 devalde neler olmuştu...

öte yandan , küresel kaynaklı bir felaket ihtimali de çok zayıf. çünkü kriz yönetiminde de yeni çağda özellikle dijitalleşmeyle birlikte inanılmaz yol aldılar. artık işi pek şansa bırakmıyorlar. mesela 2008 e bakın. aslında normal şartlarda piyasalar yerle bir olmalıydı ama bir şekilde gemiyi yüzdürdüler...elbette balonlar var ama balonların gazını alacaktedbirler de var. mesela bu tedbirlerden birisi de trump bence...yumuşak iniş devam ediyor..ettiriyorlar.. işler bu kadar tıkırındayken türkiyeyi o kadar kolay harcamazlar...

çok olağandışı gelişmeler olmalı. ne olabilir bilemiyorum doğrusu...atıyorum, bir sabah nato dan çıkma kararı almış olmak gibi mesela...

ytd..

Ülkeler batmaz ülkedeki insanlar batar, tıpkı Arjantinin batmadığı gibi. Ama oradaki insanlar neler yaşamış ve hala yaşıyor iyi irdelemek gerek. Bunu aklımızın bir yerinde bulunduralım BATAN güruhtan olmayalım.

Sayfa 195/1023 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •