Sayfa 299/1023 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,385 - 2,392 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by epikurus Yazıyı Oku
    forumdaki yasak yüzünden tartışma açmak istemem ama size katılmıyorum
    ana sorun bu..
    Gelir dağılımının bu denli bozuk olduğu bir toplumda deizm sosyal barış ve denge açısından zayıf kalabilir. Türkiye toplumu o nedenle bu yapıda dine ihtiyaç duyacaktır diye düşünüyorum. Çok detaylı tartışmak isterdim ama forum kuralları rulez.......
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Neyse konumuza dönelim, Dolar bu şekil kalıcılık sağlarsa ve ülkede iç talebe dönük HORMONLU büyümeden bahsedeceksek, TÜİK istediği kadar HOKUS POKUS yapsın, istedikleri kadar pinpon topunu enflasyon hesaplamasına dahil etsinler, en gerzek , en bidon kafa YANDAŞ bile BİM markette ki fiyat artışlarını iliklerine kadar hissedecektir. Korkunun ecele faydası yok , DOLARDA yükseliş bu KAFALAR başımızda olduğu sürece KAÇINILMAZ.... Dolarda hedef falan yok gittiği yere kadar, bu kafalar PES diyene kadar gidecektir.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    bu gidişle
    12. ayı hayal bile edemiyorum
    Kafiyeli şiir olurda,
    Kafiyeli kur mu..? icat edildi.

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    Son söz için bir favorim var...

Dolar dinlenirken başlıktakiler derin konularda sohbet ediyorlar...

Dolar kuru 4 ün altına gelmeden başlıkta seyrelme olmaz...

O da şimdilik zor görünüyor...

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Son söz için bir favorim var...

Dolar dinlenirken başlıktakiler derin konularda sohbet ediyorlar...

Dolar kuru 4 ün altına gelmeden başlıkta seyrelme olmaz...

O da şimdilik zor görünüyor...
    DOLAR dinleniyor mu ! 4.0655 an itibariyle, bu dinlenmekse diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz demektir.

6.  Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    DOLAR dinleniyor mu ! 4.0655 an itibariyle, bu dinlenmekse diyecek bir şey yok, sözün bittiği yerdeyiz demektir.
    Sn. Bora yaşar kelime oyunu yapıyor. Dolar *din*leniyor diyor. Doları dine alet etmeyelim diyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. [IMG][/IMG]

Alıntı Originally Posted by umutabi Yazıyı Oku
    Batak yılı , yaprak dökümü yılı olacak , kenarda sepetle bekleyenlerin ( döviz sahipleri) yere düşen armutları toplama yılı olacak, düşene tekmelerin ardı arkasının kesilmediği yıl olacak banada öyle geliyor.
    Bu arkadaş gibi mi...

Bugün zirveden 2 kuruş düştü..2-3 kuruş daha düşseydi Senyor Vicente'yi bekliyordum buralara..yok biraz daha 5-6 kuruş düşseydi saz arkadaşlarını da bekliyordum..hani var ya 3,96'da satıp, 3,86'ya düzeltme bekliyen çığırtkanlarını..

Sayfa 299/1023 İlkİlk ... 199249289297298299300301309349399799 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •