Sayfa 91/213 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon
Arama sonucu : 1701 madde; 721 - 728 arası.

Konu: İndikatörlere göre AL-SAT veren hisseler

1. s.a günaydın bol kazançlar hayırlı kandiller dilerim

jamiryo hocam siz beğendiğiniz senetlerin grafiklerini atsanız nasıl olur

tekniği güzel olan senetlerin grafiklerini bizler soru sormasaz olurmu

örnek olarak : diyelim siz deva garan mndrs i beğendiniz grafiği siz atsanız güzelleşti diyerekten
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

2.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    Günaydın hayırlı kandiller bereketli günler
    günaydın,
    size de hayırlı kandiller dilerim. teşekkürler
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.
    https://twitter.com/bist_teknik

3.  Alıntı Originally Posted by kamuranaliriza Yazıyı Oku
    s.a günaydın bol kazançlar hayırlı kandiller dilerim

jamiryo hocam siz beğendiğiniz senetlerin grafiklerini atsanız nasıl olur tekniği güzel olan senetlerin grafiklerini bizler soru sormasaz olurmu
    günaydın size de hayırlı kandiller dilerim.
    olur tabi bazen daha mantıklı olacağını düşünüyorum. çünkü bazı arkadaşların sorduğu kağıtlar tamamen heyecan olsun diye alınıp satılacağını düşündüğüm kağıtlardır.

bu şekilde yaptığım kağıtlar oluyor. önceki post larda koyduğum vardı bir kaç tane. tekrar o şekilde yaparım yakaladıkça.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum, yazdıklarım, çizdiklerim ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Tamamen bilgi ve eğitim amaçlı olup kendi düşüncemdir.

4.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    olur tabi bazen daha mantıklı olacağını düşünüyorum. çünkü bazı arkadaşların sorduğu kağıtlar tamamen heyecan olsun diye alınıp satılacağını düşündüğüm kağıtlardır.

bu şekilde yaptığım kağıtlar oluyor. önceki post larda koyduğum vardı bir kaç tane. tekrar o şekilde yaparım yakaladıkça.
    teşekkürler hocam saolasınız

benim aklıma o geldi acaba kızarmı bana diye dün yazmamıştım

siz kendiniz tekniği al veren senetlerin grafiklerini eklersiniz ( bu senet güzelleşti diye not olarak bizler anlarız )
    burada yazdığım bilgi ve yorumlar kendi görüşümdür. kesinlikle yatırımcı tavsiyesi değildir. Y.T.D

5.  Alıntı Originally Posted by Hll55 Yazıyı Oku
    Hocam gunaydin. Tmpol yorumunuzu alabilirmiyim.
    TMPOL,

bu da spekülatif kağıt olduğunu düşünüyorum. bilançosu da çok çok iyi diyemem. b grubu bir kağıt. grafik üzerinde yaptığı hareketler de çok olumlu değil bana göre.

6.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku

bence çok güzel düşünmüzsünüz.

ilk olarak o zaman

ASELS,
    aldığı işlerle ki yeni bir iş daha almış. yükseliş trendini desteklediğini düşünüyorum. kısa vadeden ziyade orta ve uzun vade için çok iyi bir kağıt olduğunu düşünüyorum.
    orta vadeli olarak 16,84 üzerinde 17,89 ve 18,85 bantlarına hareketleri olabilir. sağlam bir kağıt bence, geçenki operasyon haberinden sonra bile çok iyi bir şekilde toparlandığını düşünüyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Jamiryo Yazıyı Oku
    TMPOL,

bu da spekülatif kağıt olduğunu düşünüyorum. bilançosu da çok çok iyi diyemem. b grubu bir kağıt. grafik üzerinde yaptığı hareketler de çok olumlu değil bana göre.
    Tesekkurler ustsd

8. SODA,

Güzel olduğunu düşündüğün bir senettir. hem bilanço anlamında hem grafik anlamında. orta vadede düşünüle bilenecek bir senettir bence. 6,18 bandını kırar ise biraz daha alımlar hızlanabilir ve muhtemel hareket edebileceği noktaları işaretledim. 5,94 altına düşmedikçe bu trend devam edebilir gibi.

Sayfa 91/213 İlkİlk ... 41818990919293101141191 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •