23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve bu vatan için canlarını feda eden kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.
23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımız kutlu olsun.Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzü ve bu vatan için canlarını feda eden kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.
atlas benim önceden ucuza aldığım 3 kişilik bütün uçuşlarımı iptal etti. hepsini çok farklı fiyatlarla THY dan almak zorunda kaldım. beter olsunlar. atlastan uçak bileti almayın.
Sabancı grubuna 1 kg kına gönderiyorum g......tlerine Sürsünler.....
Bunlarınki laçka okmuş bençe çimonta üretmesinler kına fabrikası kursunlar beçeriksiz kansızlar......
Allahın belası mirasyediler daha neyimizi alacaksınız allahaşkına?Bu kadar k.y düşmanlığı çok fazla beyler(!)Bize güvenipmi aldınız bu rezil şirketi. Yüksek maliyetle hepimizi kıskıvrak bağladığınızı zannediyorsunuz .Pek haksızda sayılmazsınız ama bu işin vebalinin altında mutlaka kalırsınız .Bu böyle biline.
tadı kalmadı. hint filmi de artık kesmiyor. yazmak bile zulüm geliyor. kapattım. küstüm. izlemiyom. ytd
Türkiyenin ekonomisini bu hale getirenler utansın
Yer İmleri