Sayfa 203/367 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 1,617 - 1,624 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1.  Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    senın analez tamam gıbın duruyo... ne maral abamın nede ince abemın hıc sansı yok.. benım anlamadığım.. şu ortamda doğru adayla çok rahat kazanılacak bi seçımı muhalefet neden ısrarla kaybetmeye uğraşıyor...... yarın eger muhalefetın yalandan bağıran özünde söz dınler lıderı aday olarak ılhan kesıcı derse bu yazı hukumsuzdur.....
    İşin acı tarafı, CHP örgütlerinin iktidarın nimetlerinden yararlanma beklentisi AKP'lilerden az değil. Cumhurbaşkanlığını alan en azından geçici dönemde yürütmenin başı olarak istediğini nemalandırma gücüne sahip olur. CHP delegesi ve örgütünün tanımadığı bağımsız ya da mesafeli aday nemalandırma konusunda beklentileri karşılamayacaktır. CHP'deki bu kesim için bağımsız aday Erdoğan kadar istenmeyendir. Bunun adını da utanmadan "solcu" aday isteriz diye koyarlar, aslında istedikleri "bayındırlık bakanlığı"nın kapılarını (inanın milli eğitim bakanlığı değil) kendilerine açacak biridir. Ne yazık ki gerçek budur, zaten CHP'deki bu zihniyet yüzünde 16 sene AKP'ye mahkum olduk. Görünen o ki geçen bu süre CHP örgütünü akıllandırmamış, tersine daha da aç gözlü yapmış, sonuçlarına da bütün ülke olarak katlanacağız bu gidişle.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Nuriş,

1- Meral aba başkan cumhur çoğunluk olursa borsa ne olur?

2- Meral aba başkan millet çoğunluk olursa borsa ne olur?

3 - Reis başkan cumhur çoğunluk olursa borsa ne olur?

4- Reis başkan millet çoğunluk olursa borsa ne olur?

Borsayı piyasalar olarak algılayalım.
    5- M.İnce başkan, milletvekilleri her 2 ittifaka 300'er dağılmış...Kimse kimseyi feshedemez geçinir gideriz...

Devlet kararını verdi abi, İnce başkan...Analez dediğin böyle olur ayvacığım...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

3.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    5- M.İnce başkan, milletvekilleri her 2 ittifaka 300'er dağılmış...Kimse kimseyi feshedemez geçinir gideriz...

Devlet kararını verdi abi, İnce başkan...Analez dediğin böyle olur ayvacığım...
    2.şık disinda bir sonuc ciksin, Turkiya'yi terk ederin...

Yetkisiz abi, bu gadder kesin yaziyon...Muharrem, Fetullahin dersanesinde ogretmenlik yapan adam...Hadi urdan...
    @erefefik

4. bugun ılk defa ak partılılerı mutlu zevkten kose olmus gordum... bay kemal oyle bi aday cıkardıkı..muharrem ılk turda reıs ıçın maralı furacak...ıkıncı turdada kendını reıse furdurtacak......... kim ne derse desın...ekmeleddın çıraklıktı.....muharrem ise bay kemalın ustalık işi olmuş...

Alıntı Originally Posted by mavıbeyez Yazıyı Oku
    senın analez tamam gıbın duruyo... ne maral abamın nede ince abemın hıc sansı yok.. benım anlamadığım.. şu ortamda doğru adayla çok rahat kazanılacak bi seçımı muhalefet neden ısrarla kaybetmeye uğraşıyor...... yarın eger muhalefetın yalandan bağıran özünde söz dınler lıderı aday olarak ılhan kesıcı derse bu yazı hukumsuzdur.....
    ilhan kesici veya ekonomiye hakim ağzı laf yapan , sağ secmene de sıcak gelecek kişi tayyip erdoğanı zorlar.

diye ben de düşünüyorum.

6. Ingiliz ajani olan Serif Huseyin...Suudlar ise Serif Huseyin'i Arabistan'dan kovan aile...Ingilizler ilimli Islam' i desteklerler.

Yani baslangicta Suudlar Ingiliz ajani falan degiller hatta Ingilizleri Arabistandan kovuyorlar.

Katar ise bugun kesin olarak Ingiltere'nin karsisindadir. Ingiltere'nin yaninda olan Dubai ve Seyh Makdum...

Emme bunlar eski ezberler. Brexit sonrasi Ingiltere eski Ingiltere degil.

Yillardir yaziyom, ogretemedim bunlari...Bunlari yerli yerine oturtamazsan cuvallarsin abi...
    @erefefik

Duhul
    Mar 2018
    İkamet
    Kaçak Akinonya Şatosu
    Gönderi
    1,478
     Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Ingiliz ajani olan Serif Huseyin...Suudlar ise Serif Huseyin'i Arabistan'dan kovan aile...Ingilizler ilimli Islam' i desteklerler.

Yani baslangicta Suudlar Ingiliz ajani falan degiller hatta Ingilizleri Arabistandan kovuyorlar.

Katar ise bugun kesin olarak Ingiltere'nin karsisindadir. Ingiltere'nin yaninda olan Dubai ve Seyh Makdum...

Emme bunlar eski ezberler. Brexit sonrasi Ingiltere eski Ingiltere degil.

Yillardir yaziyom, ogretemedim bunlari...Bunlari yerli yerine oturtamazsan cuvallarsin abi...
    rakıyı bıraktın şimdi afyon mu çekiyon ayva tadlusu?
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8. O zaman, Serif Huseyin Ingiliz ajani olduguna gore ve Vahabiler Serif Huseyin'i Arabistandan cikardigina gore Vahabi Islam'i kuran dis dinamik hangisidir?

Abdulhamit, Serif Huseyin'i Istanbul'a gorusme bahanesiyle davet etmis, sonra da bir koskte kimseyle gorusmesine izin vermeden esir etmisti. Serif Huseyin'i kim serbest birakti?
    @erefefik

Sayfa 203/367 İlkİlk ... 103153193201202203204205213253303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •