İşletme fakültesinden arkadaşım düne kadar büyük bir şirkette finans müdürlüğü yapıyordu. Beraber markete girmiştik tabiki benden dolayı konu doğal olarak döndü dolaştı Doların yükselişine geldiO hala bir yerlerde MB tedbir alıp Dolar düşecek dedi bende al bak şu eskiden Türkiyede üretilen İPANA diş macunu şimdi nerede üretiliyor ve Türkiye onu nereden ithal ediyor dedim. İnanamadı, garibim diş macununu hala Türkiyede ürettiğimizi sanıyormuş o zaman bende döndüm dedim ki - Şimdi anladın mı DOLARDA yükseliş niye kaçınılmaz !... Hikayenin geçtiği tarih 1 hafta önceydi o günden sonra Dolar 4.20 leri deldi geçti.
mayıs sonu dedimse 4,48 için demedim, Umut hocam mayıs sonu 5 gayme olacak![]()
Umarım dediğin olur ama beton dışında sanayide yoğun döviz borçlu
Olası bir kriz betoncu betoncu değil diye ayırmadan gelir..
Burada insanlar (biraz da haklı olarak) kafayı betonculara takmış durumda ama batan sadece onlar olmayacak..
İşten çıkarma furyası çok ciddi olarak kapıda
Sadece betoncular değil
Halk işini kaybedecek parasını birikimlerini kaybedecek evlerini kaybedecek belki aileler dağılacak..
Betoncular batacak bizler çekirdek çitletecez doğru bir bakış açısı değil..
Şu anda bütün bankalar ve şubeleri alev alev yanıyor..
Bana ulaşan bazı haberler var öyle betoncular batsın oh oh gibisinden basit değil durumlar..
Burada insanların evlerine ekmek götüremeceği durumlardan bahsediyoruz..
var mı artıran???![]()
Avrupa’da euro’da İtalya paniği başladı.!!
Italy CDS Blows Out As Anti-Establishment Parties Reach Government Deal
https://www.zerohedge.com/news/2018-...overnment-deal
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Şu videoyu izleyin..
Onun için dolarda olabilirsiniz..
Kazanıyor da olabilirsiz..
Siz söylemişde olabiirsiniz..
Ama dolardaki her kuruş yükselişi buraya gelip kutlama edası ile yazmayın lütfen..!!!
Yer İmleri