Sayfa 688/1027 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8215 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Bu arada benim apartman komşularına sesleniyorum. Biliyorum düzenli bu başlığı okuyorsunuz ( zekeriya ve ersoy beyler özellikle sizler) evde yokmuş numarası yapmayı bırakın. Su sayaçlarınız fıldır fıldır dönüyor. hayırdır siz evde yoksanız cinler mi kullanıyor bu suyu ? Toplantıda '' Abi namaz saati geldi '' diye namaz kıldığınızı reklam yapmak değil, inandığınız dinin gereği olan bayramı usulüne göre yaşamak gerek. Baklava ikramı beklemiyorum ama hiç değilse saklanmayın.
    Yönetici serkan kardeşim, bak bu çimler 4 gündür sulanmıyor. Onlar canlı, susuz bırakmayın.

2.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu arada benim apartman komşularına sesleniyorum. Biliyorum düzenli bu başlığı okuyorsunuz ( zekeriya ve ersoy beyler özellikle sizler) evde yokmuş numarası yapmayı bırakın. Su sayaçlarınız fıldır fıldır dönüyor. hayırdır siz evde yoksanız cinler mi kullanıyor bu suyu ? Toplantıda '' Abi namaz saati geldi '' diye namaz kıldığınızı reklam yapmak değil, inandığınız dinin gereği olan bayramı usulüne göre yaşamak gerek. Baklava ikramı beklemiyorum ama hiç değilse saklanmayın.
    Yönetici serkan kardeşim, bak bu çimler 4 gündür sulanmıyor. Onlar canlı, susuz bırakmayın.
    ..........

haftaya baya bi dolar konuşcaz bence

Sadece Dolaresçilerin değil ,tüm forum üyelerinin bayramını kutlar, sevdiklerinizle nice mutlu bayramlar geçirmenizi dilerim.

5. dolar haftaya 5 lirayı görebilir. du bakali noolcek...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Ahmetg Guest
    gorunmez ihracatta patlama var sanirim. Asagida sayilan mallarin hicbirinde aramali ithalat payi oldugunu zannetmiyorum

Midilli halkının Ayvalık’taki semt pazarlarına akın ettiğini belirten Fatih Jale, “Midilli’den Ayvalık’a geliş sayısı çoğaldı. Avro’nun Türk Lirası karşısında yüksek olması nedeniyle tüm alış verişlerini Ayvalık’tan temin etmek isteyen Midilli halkı feribotları doldurmaya başladı. Geçtiğimiz Perşembe günü Ayvalık’ta kurulan bölgenin en büyük semt pazarına 400 Yunanlı geldi. Bunların hepsi de akşam seferimizde Midilli’ye dönerken yaptıkları alışverişlerle dolu dolu döndü. O kadar çok alışveriş yapmışlardı ki, feribotta adeta oturacak yer kalmamıştı. Hele hele şimdilerde daha çok inşaat malzemesi üzerine çelik kapı, seramik, mutfak dolapları, gardıroplar, mobilya gibi alışverişi yapıyorlar. En çok da giyim eşyalarını tercih ediyorlar†diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...orlar-40868367

Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    gorunmez ihracatta patlama var sanirim. Asagida sayilan mallarin hicbirinde aramali ithalat payi oldugunu zannetmiyorum

Midilli halkının Ayvalık’taki semt pazarlarına akın ettiğini belirten Fatih Jale, “Midilli’den Ayvalık’a geliş sayısı çoğaldı. Avro’nun Türk Lirası karşısında yüksek olması nedeniyle tüm alış verişlerini Ayvalık’tan temin etmek isteyen Midilli halkı feribotları doldurmaya başladı. Geçtiğimiz Perşembe günü Ayvalık’ta kurulan bölgenin en büyük semt pazarına 400 Yunanlı geldi. Bunların hepsi de akşam seferimizde Midilli’ye dönerken yaptıkları alışverişlerle dolu dolu döndü. O kadar çok alışveriş yapmışlardı ki, feribotta adeta oturacak yer kalmamıştı. Hele hele şimdilerde daha çok inşaat malzemesi üzerine çelik kapı, seramik, mutfak dolapları, gardıroplar, mobilya gibi alışverişi yapıyorlar. En çok da giyim eşyalarını tercih ediyorlar†diye konuştu.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/a...orlar-40868367
    Patates, soğan fiyatları bundan yükselmiş olsa gerek.

8. seçimlerden sonra benzine motorine gelecek zamlar sonucunda enflasyonun nerelere geleceğini tahmin edemiyorum...
    yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 688/1027 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •