Sayfa 211/366 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon
Arama sonucu : 2928 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: GARFA - Garanti Faktoring

1.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    Hisse kendi değerinden kaybediyorsa, yönetim kötü yönetip keyfi zarar getiriyorsa daha fazla elinde tutmayacaksın belki de. 1lira düşük fiyattan yerine koyabileceksen ve dönüp satabileceksen işte o zaman bu zararını bu kararla kapatabilirsin.ve en önemlisi gelecek günlerde böyle bir batık daha olursa daha düşükten satma riskini alamayacağım.bu kadar düşüncesizce davranıp hissedarlarını zarara uğratan bir şirketin prensip olarak ortağı bile olmamalı aslında.Allah yardımcımız olsun.Herkese bol şans bol kazanç.
    Yine de kendi kararınızdır saygı duyarım ama ben olsam satmazdım onların istediği de belki budur ucuzdan elinizdekileri almak istiyorlardır, satarsanız gider belki, siz daha iyi bilirsiniz unutmayın ki borsada sabırlılar kazanır.

2. 70milyon parası batmış.bunu zarara yazacak.varsın gitsin.alsınlar hisse onların olsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    70milyon parası batmış.bunu zarara yazacak.varsın gitsin.alsınlar hisse onların olsun.
    Bunu satıp ne alacaksınız hani zararınızı kapatabileceğiniz bir durum varsa tabi burada bende beklemezdim

4.  Alıntı Originally Posted by ISIKLAR Yazıyı Oku
    70milyon parası batmış.bunu zarara yazacak.varsın gitsin.alsınlar hisse onların olsun.
    Zararınız çok fazladır eminim benimde fazla, şimdi düşünüyorum da bunu satıp nasıl zararı kapatabilrim diye göze alınıp da çıkılacak bir durum göremiyorum

5. Ben alacak tahta her zaman bulurum.burda kalmamım bir anlamı kalmadı.yani 70milyon gibi şirket için çok önemli bir parayı koruyamamış önlemini almamış.hissedarını düşünmemiş.bu hisseyi ben tutamam.olmadık yerlerden yüklü satış yapılmış.böyle şirkete kim büyük parayla gerçek yatırım yapmak ister.Hiç kimse bu tür şirketlere paralarını bağlamak istemez.Benim işim olmaz.zarar benim ama daha fazlasını bu saatten sonra tutarak artmasını izleyemem.ben alırken 70milyonluk bu durum yoktu ama şimdi var.

6. bu ulkenin en buyuk sıkıntısı nedir biliyormusunuz ? hiç kimse hakkı ile işini yapmıyor, yapar gibi davranıp idare ediyor, buna bende dahil yanımdaki, karşımdaki, hepimiz... gunu kurtardıgımızda yolumuzu bulduğumuzda bugun geçti deyip keyfimize bakıyoruz paraları cukka ediyoruz... şimdi sorarım şirket yoneticisine sen ne yaparsın neden oradasın neden işini duzgun yapmayıp bu kadar parayı bile bile batmasına göz yumarsın, spk, borsa yonetimi diğer sorumlu kurullar , yoneticiler... bilmemki bu ulkede neye guvenip hareket edeceğiz, guvenin itimatın olmadığı yerde sistem işlemez..çark dönmez...batmışız..haberimiz yok...gelelim bize çoğunluğumuz kulaktan dolma yontemlerle hareket ediyouz batmaya iflas etmeye mustehak bize...kendimce neden hep düşüyor diye kafa yoruyordum sonuç ortada şeffaf olmayan sistem batmasında anormal bir durum yok... yazımı okuyanların affımı istiyorum bilgilendirma yazısı olmayıp...serzenişte bulunduğum için ama ne yapayım herkes gibi benimde canım yandı..sebep olanın bizim gibi elbet bir gun canı yanar anlar o zaman...
    burada yazdıklarım kişisel düşüncemdir , bağlayıcılığı yoktur yönlendirme babında değildir...yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın...

7. Yazık günah değil mi?Hak adelet mi?Allah bildiği gibi yapsın bu duruma düşürenleri.

8. Bence soru şu olmalı 11 aydır düşüyor bu tahta, acaba çok önceden bu haberi alanlar sürekli sattı mı, yani fiyatların içindeyse bu hareketler düşüş sona ermiş olabilir bence.

Sayfa 211/366 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •