Sayfa 322/1223 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Yönetim kuruluna girecen yani.
    Toplantıya gittiğinde Aydın arkadaşa kasadaki nakti teklif et.
    Herhalde hisse başına 2-3 lira filan eder, alsın parasını çıksın da önümüz açılsın.
    Aydın amcadan çoğu yatırımcı şikayetçi ama ben çok memnunum 1.111 mlyn tl kazandırdı daha ne isteyim.
    Aydın amcam ve mahdumları dgngzte den harçlıklarını alırlardı bunları satınca Dohol den temettü dağıtacağını tahmin ediyorum.
    Yönetime girecek kadar hisse sahibi olmam mümkün değil ama şirketin gelecek yılların favori şirketi olacağını tahmin ediyorum bu bilanço çok önemli.

YTD

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Arkadaslar genc bir arkadasa yardimci olmak istiyorum . Hepsiburada n11 gibi sitelerde magza acmak icin vergi levhasi gerekiyormu ? yoksa benim vergi levham mi lazim.bu tip siteler ne kadar komisyon aliyor . Bilgisi olan arkadas varmi
    Yeni bir yasa yürürlüğe girecek bazı resmi kurumlar perakende satış yapan inernet şirketlerinin güvenirliliği hakkında onay verecekler.
    Sanal Mağaza Açılışı İçin Talep Edilecek Evrak Listesi alttaki linkte.

https://www.n11.com/genel/magaza-aci...-listesi-66101

3.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Aydın amcadan çoğu yatırımcı şikayetçi ama ben çok memnunum 1.111 mlyn tl kazandırdı daha ne isteyim.
    Aydın amcam ve mahdumları dgngzte den harçlıklarını alırlardı bunları satınca Dohol den temettü dağıtacağını tahmin ediyorum.
    Yönetime girecek kadar hisse sahibi olmam mümkün değil ama şirketin gelecek yılların favori şirketi olacağını tahmin ediyorum bu bilanço çok önemli.

YTD
    Genel kurul toplantılarında ben de okudum adamlar ağlayıp durmuş.
    Yani bende o kadar hisse olacak, ilk uçak amerikaya,
    orada şirket parçalayıp satan firmalardan birine,
    derim kardeşim böyle bir fırsat var. Migros 2 veya netaş 3 gibi,
    gelin şu adama hisse başı üç bej teklif edelim.
    Satarsa alıp parça parça satarız şirketleri, almazsa hissemiz değerlenir.
    Araba işi olsa ben burdan bakacam da, o iş için sermaye biraz fazla lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Arkadaslar genc bir arkadasa yardimci olmak istiyorum . Hepsiburada n11 gibi sitelerde magza acmak icin vergi levhasi gerekiyormu ? yoksa benim vergi levham mi lazim.bu tip siteler ne kadar komisyon aliyor . Bilgisi olan arkadas varmi
    Selam kardeş mağazada ne satıcaksanız ? Bende erkek kardeşim için bir iş yeri açmayı düşünüyorum fikir vermesi açısından bilgi verirmişiniz n11 Hepsiburada gibi sitelerde ne satılabilir ?
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Genel kurul toplantılarında ben de okudum adamlar ağlayıp durmuş.
    Yani bende o kadar hisse olacak, ilk uçak amerikaya,
    orada şirket parçalayıp satan firmalardan birine,
    derim kardeşim böyle bir fırsat var. Migros 2 veya netaş 3 gibi,
    gelin şu adama hisse başı üç bej teklif edelim.
    Satarsa alıp parça parça satarız şirketleri, almazsa hissemiz değerlenir.
    Araba işi olsa ben burdan bakacam da, o iş için sermaye biraz fazla lazım.
    Son 3-4 gündür hisseye hücum başladı bu dalga büyürse dediğiniz gibi olma yolunda.

YTD

6.  Alıntı Originally Posted by thebigshort Yazıyı Oku
    Selam kardeş mağazada ne satıcaksanız ? Bende erkek kardeşim için bir iş yeri açmayı düşünüyorum fikir vermesi açısından bilgi verirmişiniz n11 Hepsiburada gibi sitelerde ne satılabilir ?
    Hali hazirda toptan gida isi yapiyorum .market ve bakkallara tedarikcilik yapiyorum . Arkadas stok maliyeti tasimadan bendeki urunleri satmak istiyor. Sampuan ,cocuk bezi ,sabun ,sabun tozu nescafe vs vs . Ama onun vergi levhasi yok . O yuzden onun satislarindan bana cikcak vergiyi ayri hesaplamasi vs cok zor .o yuzden sordum . Ama soyle bir baktim benim 13 liradan sattigim sampuan en ucuz 16-18 arasi bir fiyatla satiliyor . Eger kabul ederse gitsin sirket kursun . Ben ona fatura ederim o kaca satarsa satsin.

Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Hali hazirda toptan gida isi yapiyorum .market ve bakkallara tedarikcilik yapiyorum . Arkadas stok maliyeti tasimadan bendeki urunleri satmak istiyor. Sampuan ,cocuk bezi ,sabun ,sabun tozu nescafe vs vs . Ama onun vergi levhasi yok . O yuzden onun satislarindan bana cikcak vergiyi ayri hesaplamasi vs cok zor .o yuzden sordum . Ama soyle bir baktim benim 13 liradan sattigim sampuan en ucuz 16-18 arasi bir fiyatla satiliyor . Eger kabul ederse gitsin sirket kursun . Ben ona fatura ederim o kaca satarsa satsin.
    Hepsiburada magaza acmak icin bir sirketiniz olmak zorunda.

Komisyon oranlari ortalama yuzde 25 + KDV dir

Satistan gelen paranin hesabiniza gecmesi 20 30 gunu bulur (Iade talebi olma ihtimalinden dolayi)

Magazanin yukumlulukleri agirdir. Kargo gecikmesi, hasarli, bozuk urun vs cezasi vardir.

Tavsiyem boyle bir ise atilacaksaniz AMAZON TURKIYE yi bekleyebilirsiniz. Komisyon urunleri daha cazip olacaktir.

8. "İstanbul'a atom bombası atarız" diyen Jirinowski Erdoğan'ın daveti üzerine yemin törenine geliyor.
    Bu soytarıdan değil,
    İncirlik'te 200 Hiroşima gücünde Nükleer bombası olan ABD'nin Rusya'ya veya İran'a karşı bunları kullanıp Türkiyeyi yıkıma uğratmasından korkalım..

Meclisde sağcısından solcusuna ilericisinden gericisine
    -Nato'dan çıkacağız
    -ABD üslerini kapatacağız
    -ABD nükleer silahlarını Türkiyeden çıkaracağız
    -ABD ajanı PKK/hdp'i meclisden atacağız
    diyen tek parti yok, ama her partinin bunlara karşı bahaneleri var.
    Bu da Türkiye'nin en büyük ayıplarından biri.

Sayfa 322/1223 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •