Sayfa 82/1230 İlkİlk ... 32728081828384921321825821082 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 649 - 656 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Kardeş uzun vade gireceksen naçizane soda da al derim.
    TL üretip döviz cinsinden kazanıyor .

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

2.  Alıntı Originally Posted by ayyildiz16 Yazıyı Oku
    hisseye gecmemin sebebi viop psikolojiyi cok yipratiyor tas gibi olmak lazim,cok zaman aliyor surekli ekrana bakma ihtiyaci hissediyorum ,hayatin diger kismina konsantrede bozukluk olusuyor fazla poz acinca surekli akil orada bu sekilde viopun olumsuzluklarindanda uzaklasmak istiyorum
    İlk açılışından itibaren viop ta işlem yaptım... bencecobemli bir enstrüman, ama kumar gibi değil de portföyü hedef etmek için kullanırsan çok daha faydalı olur...bu arada naçizane tavsiyem, 1-5 kontrat arası poz aç ve asla miktarı arttırma...hedefin aylık 1000 tl artı yapmak olsun...az ama istikrarlı kazanç işin sırrı.

Ayrıca uzun vade hisse portföyü bu isin en risksiz kazanç formulü..portföy belli bir büyüklüğe ulaşınca da düşüş trendlerinde endeks şort yaparak portföyü koruyabilirsin.

Bir de seçtiğin hisseler güzel, başka hisseler de konuşuldu başlıkta..geriye donuk onları da değerlendirebilirsin..ama mutlaka alımlarını kademeli yap.

3.  Alıntı Originally Posted by ayyildiz16 Yazıyı Oku
    selamlar bende forumunuzaktan izleyipte cok yazmayan tayfadanim,vioptaydim bir suredir guzelde kazandim ancak bu son bir haftada tum kazandigim gitti uzerine birazda zarar ettim ama cok onemli bi miktar degil. Birikmis biraz param var onu ve maadimdan arttiracagim miktari yaklasik 2 seneye bolerek belli hisselere giricem ilk aylik alimiminbugun yaptim yaklasik 25 bin tl lik toplamdada aylik 8-10 bin tl maas+birikimden kagit alma planim var,aldigim kagitlari buyuk bir sey olmazsa degistirmeyecegim portfoyumu su sekilde planliyorum. 20xtupras, 15xpetkim,10xhalkbnk,10xecilic,10xdoas,5xtrkyacam, 5xsisecam,15x isyat,10x eregli. nasil plan sizce degerlendirmeleriniz tavsiyeleriniz nelerdir ?
    İsyat ve doas çıkarıp Ereğli ve şişecam artırırdım. Bende Ereğli uzun zamandır var. Şişecam son bilanço ile portföye eklenmeyi hâk etti. Tabiki bana göre...

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

4.  Alıntı Originally Posted by ayyildiz16 Yazıyı Oku
    selamlar bende forumunuzaktan izleyipte cok yazmayan tayfadanim,vioptaydim bir suredir guzelde kazandim ancak bu son bir haftada tum kazandigim gitti uzerine birazda zarar ettim ama cok onemli bi miktar degil. Birikmis biraz param var onu ve maadimdan arttiracagim miktari yaklasik 2 seneye bolerek belli hisselere giricem ilk aylik alimiminbugun yaptim yaklasik 25 bin tl lik toplamdada aylik 8-10 bin tl maas+birikimden kagit alma planim var,aldigim kagitlari buyuk bir sey olmazsa degistirmeyecegim portfoyumu su sekilde planliyorum. 20xtupras, 15xpetkim,10xhalkbnk,10xecilic,10xdoas,5xtrkyacam, 5xsisecam,15x isyat,10x eregli. nasil plan sizce degerlendirmeleriniz tavsiyeleriniz nelerdir ?
    Ben her sektörden 1 hisse seçiyorum. Sektöründe Lider veya ikinci olmasına bakıyorum. Buna dikkat edilebilir. 9 hisse fazla gibi geldi ben portföyümü 5 hisse civarında tutmaya çalışıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by cigulinin hayaleti Yazıyı Oku
    İyi geceler,
    Hesabımdaki hisselerden birisinde bir gariplik farkettim. Hisse sayısı artmış. Bu durum bankayla ilgili bir hatadan mı kaynaklanıyor yoksa birisi yanlışlıkla hissesini bana mı transfer etti?
    Banka sapıtmış. Bugün seans açılınca düzeltildi.

6.  Alıntı Originally Posted by steed1987 Yazıyı Oku
    Ben her sektörden 1 hisse seçiyorum. Sektöründe Lider veya ikinci olmasına bakıyorum. Buna dikkat edilebilir. 9 hisse fazla gibi geldi ben portföyümü 5 hisse civarında tutmaya çalışıyorum. Yatırım tavsiyesi değildir

Mümkünse paylaşabilir misiniz?portföyünüzü merak ettim

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by lazopo53 Yazıyı Oku
    Mümkünse paylaşabilir misiniz?portföyünüzü merak ettim

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aygaz
    Egeen
    Eregl
    Petkm
    Soda
    Ttrak

8. Selamlar,
    Portföyüme sanayi şirketleri dışında bir hisse ekleme niyetindeyim. Bankalara bir süre daha mesafeli durmaktan yanayım. Bir süredir ANHYT takibimde ve son dönemde sert bir düşüş gerçekleşti. Bu düşüşü fırsat olarak düşünebilir miyiz? Bu hisseyle ilgilenenler var mı aranızda?

Sayfa 82/1230 İlkİlk ... 32728081828384921321825821082 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •