Sayfa 909/1023 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon
Arama sonucu : 8182 madde; 7,265 - 7,272 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. BEDAVA PEYNİR FARE KAPANINDA

problemlerimizin tamamı büyüyerek katlanıp giderken bazılarıda ipe sapa gelmez haberlerin peşinden koşacak tabi

kılavuzunuz bilgi ve sorgulayan akıl değilse
    bir gün karganın arkasına takılıp yemeniz gerekeni yersiniz
    onun ne olduğu malum diyelim
    bok demeyelim hadi

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Meyve veren ağaç taşlanir.Umut abi doğrulari söylüyor.yatırımdan üretimden vazgeçip ülkemiz parasının betona gömülmesine kızıyor. Hepsi bu kimseyi galeyana getirdigi de yok ayrica herkesten daha vatansever.
    Herkes ne yaparsa yapsın umalım ki akıl galip gelsin ve bu üke Abd nin oyuncağı olmadan bağımsız bir ülke olarak geleceğe güvenle baksın ve yüce Atatürk`ün hayalini kurduğu muasır medeniyetler seviyesine ulaşsın. Kimseye vefa borcumuz yok, Dolar alsalar bana ne Tl de kalsalar bana ne yada hepsini batırsalar bana ne benim elime bir şey mi geçecek? Ülkenin gidişatından memnun olanlar buyursunlar istedikleri gibi devam etsinler. Son söz, bu kafalar ile Dolarda yükseliş kaçınılmaz ben desemde demesem de bu değişmez ama böyle diyoruz diye şarlatanlar bizi vatan haini yaptı ya artık yeter, bu son, herkesin aklı fikri var ne yapacağını bilir benim için buraya kadar bundan sonra yok .

3.  Alıntı Originally Posted by Arc en ciel Yazıyı Oku
    Ne galeyanından bahsediyorsun sen ???? Düşünüp sorgulayan insanlar galeyana gelmez. Gelenler diğerleri tıpkı senin gibi.
    Okuduğunu anlamayı öğrenmelisin önce. Sonra yorum yaparsın.
    sn bayrak'ın bir başka yatırım tavsiyesini de paylaşalım madem.. tarih 27.09.2017

Alıntı Originally Posted by Bayrak
    .. arz fazlası oluşacağına ev fiyatları hem İstanbul hem Bursa ve diğer büyük şehırlerde neden 2 yıl içinde 2 kata yakın artmış demekki talep varki artıyor bugün Bursa Hurriyetde yeni yapım 2+1 100m2 daire sordum 280kTLye satıldı dedi ve sadece debleks kalmış Kardeşim Parayı dövize faize yatırma dönemi bitti. paran erir gerçek enflasyona göre akıllı olan mala yatırır hayatta kaybettirmez

Sular çekildiğinde sinekler balıkları yer..!!!
    Yükseldiğinde ise balıklar sinekleri...!!!
    Kimin kimi yiyeceğine sadece suyun akışı karar verir..!!!
    CRASH Tüm HIZIYLA..!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by doctor Yazıyı Oku
    ilginç olan benim duymam ama trdekilerin uyuması :D
    Sn doktor, neyi duymuş bilen var mı.

6. Bazı insanlara bir şeyleri değil hiç bir şeyi anlatamazsınız
    ergün diler i takip eden birisini burada lütfen tartışmayın

sayın shorts size söyledim

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    MEDYANIN HALİ

1994 ve 2001 krizlerinde, hem Çiller hükümeti, hem Ecevit hükümeti, medyanın nerdeyse tamamı tarafından yerden yere vuruluyordu.
    Medya, gerçek bir dördüncü kuvvet olarak, doğru teşhiste bulunmalarını, tedaviye geçmelerini sağlamıştı.

Bugün, ne gerçek bir teşhis yapılabilir, ne de tedavi uygulanabilir.
    Yahu, Kılıçdaroğlu, krizin başından beri ilk kez konuştu ve tavsiyelerde bulundu.
    Medya tarafından yerden yere vurulan kişi oldu !!!

1984'ü canlı canlı yaşıyoruz

Sayfa 909/1023 İlkİlk ... 4098098598999079089099109119199591009 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •