Sayfa 244/810 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6476 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Dostum geçen döviz pozisyonunu hususu pozitif olsaydı daha iyi olurdu demek istemiştim. Çünkü satışları dolar ağırlıklı ve avro. Burada iki husus var stoklar haziran sonu itibariyle gayet yüksek görünüyor sonrası satış yapmış olabilir. Hammadde fiyatı çıkmis önemli ki petrolün yükselmiş olmasına rağmen bunu absorme etmiş olması sevindirici. Ayrıca petrol düşüş veya stabil görünümde. İzmit kapasite artışına gidilmiş olması talep olduğunu gösteriyor. Ve lastik hususunda brisanın yeni fabrikası %92 kapasite olması güzel. Composite konusunda avrupanın merkezinde olmamız, Asya pasificte olmamız ve hava şirketleri acisindanda abd de alınan iki şirkete sahip olunması güzel. Bir yandan da y.içi inşaat sektörünün azalmış olmasına karşın herdaim güçlendirme malzemelerinin gerekliliği olduğunu düşünürsek Kratos la buna da sahip bir sirket var karşımızda. Negatif hususlar yabancı oranlarının geçmiş yillara fiyat karşılaştırması yaparsak düşük kalması, pacalli gaplar bırakması. Sabancilarin yormasi. Tabi bunlar benim gozlemlerim yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar.
    Teşekkürler. Değerli bilgiler.
    Sabancı konusu da ayrıca malum.
    Sabancı sonrası SASA ya bakmak bile yeterli.

2.  Alıntı Originally Posted by ASAP Yazıyı Oku
    Teşekkürler. Değerli bilgiler.
    Sabancı konusu da ayrıca malum.
    Sabancı sonrası SASA ya bakmak bile yeterli.
    Yok hc bunlar bilindik şeyler. Demin kapanış ile ilgili ihracaat agirlikli şirketler ya cuma olumlu kapattı ya da bugün. Önümüzde tatil var ve dövizin durumu maalesef twittlere bakıyor. Bunun için bir gart alınmışta olabilir. Seans kapalıyken döviz durumu. Ayrıca senin döviz grafigin bence daha önemli gibi. Yaz tatili olması turizm artması bayram olması ve bunun mevsim degisikligiyle eylül ayı bilancolarina kadar sizce döviz düşer mi? Bunu iyi değerlendirmeli şirket. Her nekadar maaslarimiz varliklarimiz herbirseyimiz döviz karşısında erimiş olsada yapacakta pek birşey yok. Ornek 3000 lira ile yaşamayı öğrenirken biraz kısmalarla tasaruflarla 2200 lira ile idare etmeye calisicaz. Ytd.

Hakkımızda hayırlısı.
    Dövizdeki sert hareketler sonrası ciddi gap ler oluşunca, vadem de kısa olunca güncellemedim TL grafiğe takılı kaldık.
    Fırsat olunca onu da güncelleriz.

Bu da uzuncular için;
    "Kendine iyi bak, beni düşünme! Su akar yatağını bulur..."
    temalı Kordsa haftalık pullback grafiği.

Siyaset şapkanızı, tarafgirliği bir yana bıraksak önümüzü görmek açısından cillop gibi yazmış muhterem.
    Buyurun:
    https://ugurgurses.wordpress.com/201...mpression=true

Çal keke...:
    https://twitter.com/sebla_kucuk/stat...668605952?s=12
    Yeni dünya düzeni çoğzel. Sen de gelsene!

7. Paylaşım için teşekkürler üstad

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by lazopo53 Yazıyı Oku
    Paylaşım için teşekkürler üstad

LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şurada da bir arkadaş uluslararası benzerleri ile bilanço kıyası içeren yararlı bir tweet atmış.
    https://twitter.com/hasankirhan/stat...568684032?s=12
    Özellikle uzuncu arkadaşlar için yaralı olabilir.

Sayfa 244/810 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •