Sayfa 484/928 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 3,865 - 3,872 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Yapmazsalar kendileri bilir gıda enflasyonu aldı başını gitti enflasyonla mücadeleyi nasıl yapıcaklar mecburen gübreye destek vermek zorundalar ama eminimki onuda beceremez iç ederler liyakat sahibi insanların olmadığı kurumdan birşey beklemek hayalcilik olur

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Vallahi memur olmasam fosfat konusunu bakanlığa ayrıntılı olarak yazardım ama elimiz bağlı...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Vallahi memur olmasam fosfat konusunu bakanlığa ayrıntılı olarak yazardım ama elimiz bağlı...ytd

Ortak hep yazdık ama sonuç malum herkes duymadım görmedim bilmiyorum modunda olan bize oluyor keşke bu lağım yerine döviz alsaydım

3. Döviz alsaydık şimdiye köşeydik bu iş nasıl gündeme gelebilir onu düşünmek gerek benim beynim patlayacak durumda 7.60 maliyetle....ytd

4.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Döviz alsaydık şimdiye köşeydik bu iş nasıl gündeme gelebilir onu düşünmek gerek benim beynim patlayacak durumda 7.60 maliyetle....ytd

Ortak işin özü şu kısaca kandırıldık dolandırıldık benim maliyet 6.8 ve kaybımız çok büyük maliyet düşürmeye kalksak dahada aşağı verirler bu ********ler

5.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak işin özü şu kısaca kandırıldık dolandırıldık benim maliyet 6.8 ve kaybımız çok büyük maliyet düşürmeye kalksak dahada aşağı verirler bu ********ler

Bunlar katılım bankası kuracaklarmış sabun fabrikası bile kuramazlar maaş alıp yatsınlardiye yalaka adamları reis tarımkredi ye gubretaş a dinlenmeye gönderiyo hepsi capsız..

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yusuf7666 Yazıyı Oku
    Bunlar katılım bankası kuracaklarmış sabun fabrikası bile kuramazlar maaş alıp yatsınlardiye yalaka adamları reis tarımkredi ye gubretaş a dinlenmeye gönderiyo hepsi capsız..

ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen öyle sonrada enflasyon neden artıyor cari açık çok fazla diye ağlarlar

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    Ortak üre fiyatları sınırda geziyor nolur sence

Sayfa 484/928 İlkİlk ... 384434474482483484485486494534584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •