Sayfa 32/53 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon
Arama sonucu : 419 madde; 249 - 256 arası.

Konu: 1 TL enaz 100.000 USD olacak.

1. Prediction: Saudi Arabia and Turkey will enter a crises over the latest allegations. So far it hasn’t happened. But unless something happens soon the crises will grow
    Kaşıkçı olayı ==> Suud'un PKK&PYD&SDG'ye verdiği destek...

Dip Not:
    Kavanaugh sworn in as Supreme Court justice
    Dünkü oylamada Kavanaugh'un kazandığı belli olur olmaz Erdoğan'dan MCKinsey hamlesi geldi...Öğrendi bu işi ...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Kaşıkçı, interpol başkanı ve de aywaaaaa kayıp.

vardır bir ilişki...

kaçmaz 0101'in gözünden... bea..!

3.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abiler ben bu gune kadar ne yazdim da cikmadi? Niye boyle yapiyonus anlamadim ki?

Bakin suan tvde Trump konusuyor. Daha demin, kuresellesme ideolojisni reddediyoruz dedi.

Abdnin 24 trilyon dolar borcu var. En buyuk alacakli Cin. Cin'e karsi paket ustune paket acikliyorlar.

Bu borcun odenme ihtimali yok. Alacaklilar paralarini istese, Trump'un umurunda olmaz, basar verir. Bu durumda 1 TL 100.000 degil 1.000.000 usd de olur.

Odemiyorum dese yine ayni sonuc...

Ben bu konuda pek cok yazi yazdim. Basliklarda durupduru...

Korkmayin ulla. Dolar bir pacavradir.
    Abi paylaşımlarını düzenli ve heyecanla takip eden biri olarak 24 Haziran seçim öncesi cumhur ittifakının seçimden sonra biteceğini ve ekonomik kriz beklemediğini yazmıştın. Yazıpta çıkmayanlarda ilk akla gelenler diye yazayım dedim.

4.  Alıntı Originally Posted by Acemi 16 Yazıyı Oku
    Abi paylaşımlarını düzenli ve heyecanla takip eden biri olarak 24 Haziran seçim öncesi cumhur ittifakının seçimden sonra biteceğini ve ekonomik kriz beklemediğini yazmıştın. Yazıpta çıkmayanlarda ilk akla gelenler diye yazayım dedim.
    Yahu saçma sapan hedefler. Yada ayvayı yiyen diyorki. ayvayı yemişiz. bunu tersten okuyun. HAHAHAHAHA.

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Kaşıkçı, interpol başkanı ve de aywaaaaa kayıp.

vardır bir ilişki...

kaçmaz 0101'in gözünden... bea..!
    bunlardan en ilginci
    interpol baskani cinli
    interpol baskani cinli nassi olur ilginc
    scotland filan makul geliyo ilk
    bond filimlerinden
    adam cinli bi yerde kayboluyo
    valiz mi bu?
    diger yandan bu
    adamin kendini kollamayi bilmediginide gosterttirir
    demekki iki dakkada houdini sihirbaz misali herkes kayip olabilir
    dikkat etme neyim lazim
    suudi araplar ise ayib etmisler yav berlin paris london kopenhag stokholm atina roma madrit lizbon buyukelciliginde boyle bisey niye olmuyo da niye hep biz gibi yerlerde?
    neticede seninde hanene negatif puan bunlar

Ayva mevsimi geliyor.. Dallarda yeşilden sarıya açılan ve bolca dalkıran style-A..

Kar da yağar mı yine acep ?.

Piyasalar bitik bi tık canı hesabı..

Hele o DoW bi salmaya görse.. ?? Yaa, ah i$te bi görse.. O sıra bamba$ka.

Değerli katkıları olmuş arkadaşların, son sayfada yazan yani yazılan, kısa öz, evet biraz rahat olmak lazım analiz hadiselerinde.. )

8. Misal...Bir eser yaratacan diyelim...Tam taksim yerinde kemancının biri çekmiş kafayı ...rak gibi çıkmış ortaya...Herkse ona bakıyor...

https://www.youtube.com/watch?v=tKVzm0SBYtQ

Bu işler ahenk ister...Vade 2021 denmiş, daha giriş taksimi başlamamış hay ben böyle şarkının...Motivasyon "0"...Yazıyla sıfır...

*
    Ha, düdük dediği de bizim bildiğin zurna...Düdük makarnasının makarnasızı yani...
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Sayfa 32/53 İlkİlk ... 22303132333442 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •