Sayfa 48/872 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon
Arama sonucu : 6976 madde; 377 - 384 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. Yazılarının yanıltıcı olduğuna katılmıyorum. Hisse 9.45 ken ve daha da düşeceği beklentisi hakimken artacak demişti. Nitekim öyle oldu.

Bu arada dün satım için iyi fırsat oldu. Ben elimdekilerin yarısını yukardan sattım. Ama şu an alttan geri koymak için doğru zaman mı bilmiyorum. 40 gün uzun süre o zamana kadar hisseyi ne boyutta düşürürler / çıkartırlar kestirebilmek zor.

2. Ben yukarı çıkacak dediğimde hisse 9,46 daydı hisse ertesi gün 10,70 e kadar çıktı.Kimi nasıl yanıltmışım.Kardayken satmadıysanız bu sizin bileceğiniz iş.Ayrıca fikrim kendimi bağlar diye belirttim.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. banvit iptalemi gidiyor

borsagundemde güzel bir yorum gelmiş,
    habere binayen
    bu et skandalından dolayı brf nın yapısı malum degisti ve şirketin son çeyrek verileride berbat çıkınca ceo zora girdi...
    birde buda yetmez gibi brf catısı altında banvıtı satın alacak olan one foods gıdanın (yanı tbq sözleşmede yazan) halka arzı vardı..ve 1.5 milyar dolarlıkrtı bu arz.buda 19 nisandaydı ve iptal edildi.
    burda banviti 9.5 çarpanla arzın içine sokucaktı..oda yalan oldu..
    simdi 470 milyon dolar vermek yerine 10-20 milyon dolar arası bir tazminatlaki oda maumma vazgeçerse sasırmamak lazım.
    Banvit hiçte acık oynamıyor..madem cok bilgi veriyor diyen arkadaşlar sozlesme detaylarını acıklayabılırmı?
    almaşsa ne olucak??kaparo alınmadı hisse devri yapimadı..
    bahanede hazır Türkiye bankaları refinansmana yanaşmadı , bizde vazgeçtik...
    banvitin patronu acaba neden üstlenmiyor bu refinansmanı??
    genel kuruldan sonra tarih acıklıcaz dediler..açıklama tam komedi..valla bilemiyoruz brf nin keyfi olursa acıklıcaz diyor resmen..
    bu sözleşmenin son dead line yanı bitiş tarihi ne?
    ya mayıstan sonra sozlesme sona eriyorsa?
    yandı gulum keten helva..
    helvayı mıllet yicek bizde aglıcaz ..
    arkadaşlar cok dikkatli olun burası ağlama duvarına dönmesin sonra.
    kalın sağlıcakla
    yatırım tavsiyesi değildir ..yorumda yoktur..
    bir dost

4. İptal edilme düşüncesi olsa daha farklı gelişirdi bence süreç. BRF zaten prestij kaybetti üstüne daha da prestij kaybetmek istemez.

~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~

5. 470 milyon dolar yanlış rakam umarım kasten yazmamışsınızdır...
    Son düzenleme : lokum; 15-04-2017 saat: 11:13. Sebep: Yazım hatası

6. 450 iyi para 1,8 milyar yapar [emoji1]

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by lokum Yazıyı Oku
    470 milyon dolar yanlış rakam umarım kasten yazmamışsınızdır...
    BRF resmi sitesinde yazan rakam bu. Sözleşme sürecinde yaptıkları basın açıklamasında var ama sanırım 450 milyon dolar olacaktı. Tabi bu rakam borçları dahil rakam bence.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 950 milyon tl civarında olacak satış rakamı. Düşük olmasının sebebi banka borçlarıydı zaten. Yalnız 500 milyon borcu saysak bile o kadar etmiyor.

~~~Burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. YTD ~~~

Sayfa 48/872 İlkİlk ... 3846474849505898148548 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •