Sayfa 319/367 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon
Arama sonucu : 2933 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Tarihte bugün ve viop

1. Sudan'da 23 partiden Beşir'e 'Geçiş Konseyi' çağrısı
    Suriye (Esad) ve İsrail temaslarından sonra başladı bu olaylar dikkatinizi çekerim abi...Birileri biraz gaz verince Barzani gibi bunun da g.tü kalktı...İndirecek birileri çıkar illaki, havada kalmaz...Sisi, İç İstihbarat Dairesini hallaç pamuğu gibi attı, darbeden korkuyor...İki defadır yazıyorum buraya Allah'ın hakkı 3 müş abi...Bu deyim Doğu'dan gelmedir ve halâ bir çok yerde "üç taş yemini" olarak geçer...Kürt bölgelerinde daha çok, kuzeye çıkıldıkça da azalır...Batı'da yok ama...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    5,088
     Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Aynı soruyu consensus ta sorduydu, hiç okumuyorsunuz buraları, haklısınız okunan bir başlık değil hatta daha dün yazdım, biliyorum...Olabilir yani...Öyleyse tekrar edeyim: Burada oylama yaptık ve yazmam konusunda bir irade çıktı...Ben de demokrasiye olan inancım gereği yazmaya devam kararı verdim...

MP konusu inançla alakalı ve burada tartışmam...

Ankara'ya gelince...Kendine hayrı yok sana, bana olsun...
    tartışma bu topicte, oylamadan ve sonuç başka topicte... haberdar olmamız bizin hatamızdır muhtemelen... bu topicte inançlar da tartışıldı kaldı ki aselsan ile ilgili yorumunuz bu fırumda değil miydi?

3. Yazma mevzusu ayvagöbeknuri'nin kapattığı başlıkta geçmişti, görmemeniz normal, olabilir...ASELS konusunu ise Sn. Cautionary'in başlığında yazmıştım...O biraz ütopik bir konu ve dediğim gibi inançla alâkalı...Ara ara dinsel temalı mesajlar yazıyoruz gayet tabiki ama içerik tamamen küresel çetenin Tek Din projesiyle alakalı...Yoksa hiç işim olmaz abi, herkesin dini kendine...

*

Hazır konu buraya gelmişken, Vatikan sözcülerinin istifası, Fener Rum Patriğine gönderildiği iddia edilen mektup...Ukrayna'daki ayrılıkçılara verilen destekten Putin'in duyduğu rahatsızlık vb...Hristiyan dünyasında mezhep savaşlarını çağrıştırıyor...AB dağıldığı anda asıl barbarın kimler olduğu bir kez daha ortaya çıkacak...Zaten belli de...Zavallı göçmen çocuklara yaptıkları zulüm ortada...Yüce rabbim "rahmetim gazabımı geçmiştir" dediyse bu "gazabım yoktur" gibi algılanmamalı...İllaki bunların hesabını sorulacak...Net...

4. Hun Şanyü'sü Gök Orda'nın yeni yıl duası:
    Kalem zamanı...
    Görüşmek üzere...
    https://twitter.com/koyuncu1ali/stat...11352554983424

Yenisi gelecek...İnşallah...Ali albayım çok eski bir tanıdık, tam bir Türk aşığı...Tavsiye ederim abi...

5. Rear Admiral Lou Yuan has told an audience in Shenzhen that the ongoing disputes over the ownership of the East and South China Seas could be resolved by sinking two US super carriers.
    https://www.news.com.au/technology/i...aa26e0f#.4uzmr

Şaka gibi...Piyasada bu kadar sıyrık varken bu mavi kürenin Allah yardımcısı olsun abi...2 uçak gemisi dediğin 10 bin ABD askeri...

6. Geçen de yazdıydım; Çin & ABD arasındaki savaş bizatihi aileler savaşı...Bu ikisi net taraf haline gelmek üzereler, henüz İngiltere'deki savaşın kaz***** yok ama, ve oradan çıkacak sonuç tüm dengeleri etkileyecektir hiç şüphesiz...Oradaki satrancın son hamlesi Brexit konusundaki gelişmelere bağlı...Görebildiğim kadarıyla Rusya, TR, Almanya, Fransa henüz karar aşamasındalar...Erdoğan 15 Temmuz nedeniyle Rockefeller grubuna sıcak değil ama o ekip şimdilerde İngiltere eliyle Körfezdeki delikanlıları bize karşı kışkırtıyor ve TR'yi pozisyon almaya zorluyor...Taksim'deki Suriyeli mevzusu da bu minvalde; çok ciddi istihbarat işi...Sıradan değil yani...

7. Irak Devlet Başkanı Barham Salih, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Perşembe günü Türkiye'nin başkenti Ankara'da buluşacak. İkili ilişkileri görüşmeleri bekleniyor. Bu, Salih’in geçen Ekim ayında Irak’ın cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra Türkiye’ye ilk resmi ziyareti.
    ABD'nin alelacele Suriye'den çıkıp Irak'a ordugâh kurma hamlelerinin arkasında bu isim var...Salih uzun bir süre KYB'nin Londra sorumlusuydu...İşi çok zor...Yanlış bir hamlede kafası kopar tıpkı Saddam gibi...Haliyle ortaya oynayacaktır, top çevirmece yani...Etkisi olmaz...Telafer ve şu yeni kapı mevzusunu halletmek lazım bu hengamede...40 yıllık projeyi hiç eden Barzani'ye ceza niyetiyle...Öküz herif, şu an peşmerge ve Türk askeri Kerkük'te devriye atıyordu halbuki...İsrail uşağı McGurk gibi bir salağa kandı yaw...Seçimleri de kaybetti, tam sıfırladı yani...Öküze hakaret bu yazdıklarım...

8. 'İngiltere Başbakanı'nın S. Arabistan'ı kınadığı gün, İngiliz heyeti Riyad'da silah pazarlığı yapıyordu'
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-...alflow_twitter

Sayfa 319/367 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •