Anket Sonuçlarını Gör: USDTRY ve XU100 Year:2022 tahminleriniz

Oylayan
137. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • USDTRY 17 try yi KIRAR BORSA 90binde kalır?

20 14.60%
  • USDTRY 17try KIRAMAZ BORSA 80binlerde 3.dip yapar?

14 10.22%
  • USDTRY 25try olur BORSA da DOLAR grafikleri diplere iner?

26 18.98%
  • DOLAR 20try yi KIRAMAZ BORSAdöviz BAZLI dip olur?

11 8.03%
  • EN AKILLI YATIRIM gelecek 5-10 YIL için ALTINDIR?

57 41.61%
  • NE altını benim gönlüm ZENgin

21 15.33%
Multiple Choice Poll.
Sayfa 20/77 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon
Arama sonucu : 609 madde; 153 - 160 arası.

Konu: USDTRY 2025 YILI hedefi ve Xu100 year:2025 hedefi? krize nakit ve ALTIN mı şart?

1. ÜSTTEKİ ana mesajıma yine EK yapıyorum:
    DOLARDA teknik yaptırıyorlar dikkatinizi çekiyor mu?

ARACI kurumlar 3000-5000try getirecek müşteriye bile şuan KRALsın diyorlar..

bunların hepsi KRİZ habercisi..
    Bankalardaki MEVDUATLAR dolara geçiriliyor...IBAN sisteminden çıkartılıyor..
    yani KAYIT dışı saklanıyor..

bunların TEK sorumlusu DEFALARCA paylaştığım " yukardaki ana mesajda anlattığım DEVLETİN vermediği mevduat güvencesi"
    resmen sizinle Tiiişş..kk GEÇİYORLAR..

2. şuan ekonomi kanalı izleyenler NASIL yalan söylenir DERS alın bakın..

3. hocam,doğup ne? almayın anlamın da söylediniz heral de ,ben mi yanlış anladım.böyle derya ,deniz bilgi var ama çer,çöp hisselerin adını ağzınıza almanız yakışık almıyor.ülkemin her şeyi tezat okuyup hayran oluyorsunuz ama- doğup -diye bir şey de telaffuz edince şeyh-mürid diyaloğu geliyor aklıma.yanlış anlayıp da sakın doğup falan almayın ,almadığınız için çıkabilir,dikkat çekmek için,alırsanız kol kesmekle kurtulamasınız,gövdeyi kesmek lazım.

4. Doğup ne ya,canım sıkıldı,bu millet bu kadar mı salak,devletin satamadığı,siyasi baskıdan dolayı kapatamadığı ,speklerin cirit atıp bu ciritleri vatandaşın ciğerine soktuğu güya hisseyi yazmak nedir.sen ki kıyametle,ezoterizmle,felsefi bilimlerle uğraş gel burda doğup şöyle olacak,böyle olacak de yakışmadı hocam,yapma bir daha.

5. Hocam 1.5 seneyi aşkın süredir sizin takipçinizim
    -Aklıma takılan soru doları ve altını sistemden çıkarın diyorsunuz peki enflasyona karşı nasıl koruyorsunuz/koruyacağız?

Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

6.  Alıntı Originally Posted by guvence Yazıyı Oku
    Doğup ne ya,canım sıkıldı,bu millet bu kadar mı salak,devletin satamadığı,siyasi baskıdan dolayı kapatamadığı ,speklerin cirit atıp bu ciritleri vatandaşın ciğerine soktuğu güya hisseyi yazmak nedir.sen ki kıyametle,ezoterizmle,felsefi bilimlerle uğraş gel burda doğup şöyle olacak,böyle olacak de yakışmadı hocam,yapma bir daha.
    Yazdığımbirkaç mesajda sürekli Ersoy beyi koruyor gibi görünüyorum fakat yazıları bütün olarak değerlendirdiğimde

bahsettiğiniz kağıdı Ersoy bey uzak durulması gerekenlere eklemişti. Birilerinin alması için gel gel tabiriyle iki katını bile görebilir, kanmayın diyor olarak anladım.

Selamlar

7. https://youtu.be/AJj7FiY8mt8

Ersoy hocam ağustos ayında yotube bir arkadaş geçen yıl gördüğü tepenin( 7.25) üzerine bir %20 daha koyun diyor. Ve bir daha aşağı imeyecek diyor sizce zaman olarak görme ihtimali var mı?

8. yanlış anladım o zaman ,Ersoy hocadan özür dilerim öyleyse.

Sayfa 20/77 İlkİlk ... 1018192021223070 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •