Sayfa 583/931 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon
Arama sonucu : 7445 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    katılıyorum evet 1 li rakamlar hacimli satıs getirebilir nedeni ise temettü oranını kurtaranlar 2,5 ay önceden kaçıp mevduata yatırma düşüncesi taşıyor olabilirler kendilerince.
    daha önce sözünü etmiştik sn. kalvin,

oyun kurucular şimdiden 1,xx'li rakamlardan çıkma fırsatı verir mi hiç? vermiyorlar işte. sabrı tükenen de terkediyor gemiyi böyle. Ekim ayında hisse 0,81-0,90 hareketi sonrası tekrar 0,79 yaktığında bile ilgilendiğim tek noktanın portföy büyüklüğü olduğunu belirtmiştim. şimdi de öyle. çünkü tek hikayemiz bu.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "Kaybetmekten kaçınmak yerine kazanmayı amaçlayan her stratejinin sonucu kesinlikle yenilgidir." Von Neumann

2.  Alıntı Originally Posted by nostromo Yazıyı Oku
    daha önce sözünü etmiştik sn. kalvin,

oyun kurucular şimdiden 1,xx'li rakamlardan çıkma fırsatı verir mi hiç? vermiyorlar işte. sabrı tükenen de terkediyor gemiyi böyle. Ekim ayında hisse 0,81-0,90 hareketi sonrası tekrar 0,79 yaktığında bile ilgilendiğim tek noktanın portföy büyüklüğü olduğunu belirtmiştim. şimdi de öyle. çünkü tek hikayemiz bu.

G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şimdilik portföy büyüklüğü dediğiniz gibi tek hikaye ama bakarsınız ilerde bir birleşme ve bedelsiz sermaye artırımları gibi hikayelerde eklenir. hiç belli olmaz 2021 son yıl sermaye tavanı bakımından 300 milyon kayıtlı sermaye tavanı mevcut bunu 2017 de onaylatmıs ,2021 buraya ulaşamasa bile sermaye artırımı yapmak zorunda diye biliyorum.

3. ısgsy yi yüzde 20 götürdüler ,bizimkininde zamanı yaklaştı gibi gözüküyor. önümüzdeki günlerde yüzde 20 gidebiliriz gibi geliyor bana.y.t.d.

4.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    şimdilik portföy büyüklüğü dediğiniz gibi tek hikaye ama bakarsınız ilerde bir birleşme ve bedelsiz sermaye artırımları gibi hikayelerde eklenir. hiç belli olmaz 2021 son yıl sermaye tavanı bakımından 300 milyon kayıtlı sermaye tavanı mevcut bunu 2017 de onaylatmıs ,2021 buraya ulaşamasa bile sermaye artırımı yapmak zorunda diye biliyorum.
    İsyat için olabilecek en kötü senaryolardan birisi de bedelsiz vermesidir. Şahsen ben bedelsiz açıklansın fiyata bakmadan elimdekileri hemen çıkarım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by kalvin Yazıyı Oku
    Süre alabiliyor zorunluluğu yok

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Bedelsiz vermesi niye kötü olur....anlamadigim için soruyorum.

7. Portföyde görebildiğim kadarı ile büyük bir değişiklik yok ama Eurobond'lardaki iştah karımızı artırıyor. 6 Milyonu geçtik. 25 günde geçen senenin ilk çeyreğinden daha iyi bir performans... Gerçi geçen senenin ilk yarısı kıyas kabul edilmez ama yine de maşallah diyelim.

Alıntı Originally Posted by NPN Yazıyı Oku
    Bedelsiz vermesi niye kötü olur....anlamadigim için soruyorum.
    yatırımcılar isyatı düzenli yüksek temettüsü için tutarlar. Temettü yerine bedelsiz sermaye artırımı isyat yatırımcısının istediği bir durum değildir. syg.

Sayfa 583/931 İlkİlk ... 83483533573581582583584585593633683 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •