
Originally Posted by
eeeaaa
selam herkese bir küçük yatırımcı olarak yazacaklarım inşallah bizim gibi olan okluyanlara ders olur bu borsa hastalık elimde hisse olmasada yine bakarım 2500 tl ile çalışan bir işciyim geçen hafta yine gaza gelip 17500 tl kredi çekerek borsaya bulaştım 1,22 maliyetle ozgyo aldım tabi sonuç hüsran aldığımız ikinci günü tabanı yedik bunu zararını çıkarayım diye avoda geçtim oradada hüsran alıp sattıkça zarar büyüdü (yazdığım rakamlar kimilerine göre komik olabilir ama benim için büyük rakamlar) ve an itibari ile zarar 6000 tl ve 36 ay ödenecek 801 tl kredi kaldı elimize lütfen borsaya girerken akıllı davranın bu büyükler küçük yatırımcıya para yedirmez bunu bir kez daha öğrendim kalın sağlıcakla.
Borsa hastalığına bulaşan asla bırakamaz bıraktım diyen yalan söyler seni çok iyi anlıyorum kardeşim sende bu illete bir şekilde bulaşmışın acaba yenimisin yoksa yıllardır varmısın?
Ozgyo da şelaleye yakalanmışın o civarlarda al sat şansı çok verdi demekki sen dönüşünde yakalandın yada kâr görünce satmadın
Sana acizane tavsiyem,hemen bu parayı çıkaracam diye uğraşma,zaten kendin demişin avodda çıkarayım diye zararı artırdım demişin eğerki aynı şekilde devam edersen inan bana yarın bir bakmışın paran 10 bin altına inmiş sonra 9-8-7 derken zaten rakam düşünce hisse alım adetlerinde düşer ve kâr etsen bile bişey anlamazsın
Sana bir kardeş tavsiyesi sık hisse değiştirme işine girme bazen iyi tutabilir ama tutmadımıda batışın başlangıcı olur hele hele spek hisselere hiç bulaşma çok kazanma hırsı çok kaybettirir,senin geçtiğin yoldan herkes geçti senin para miktarın başkalarına göre az olabilir ama bana görede az degil ,o krediyi birde ne kadar olarak ödeyeceksin kimbilir belki 25 bin tl yazık günah,hele birde evliysen işin daha zor.
Şuan hangi hissedesin bilmiyorum ama al sat işinden uzak durmalısın yoksa kesinlikle parayı eritirsin kazandığın zaman satmayı bil fazla para kazanma hırsıda olmasın istisnalar hariç olsada her çıkışın inişi olabilir inşallah parayı daha fazla eritmeden tekrar aynı yerine koyabilirsin diyecem ama bu çok zor,borsada kazanmak çok zor kaybetmek çok kolay..
Hele hele borsayı bırakma şansın varsa yeniysen hiç durma kaybettiğin 6 bin tl hicbir şey,borsa büyüklerin küçükleri yeme yeridir..kaybeden her zaman ky dir
Umarım bu olaydan kendinde ders çıkarırsın bir daha riskli hareket yapmassın.sağlıcakla kal kardeşim sağlığın yerinde olduktan sonra paranın önemide pek yok..
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Yer İmleri