Sayfa 8/416 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon
Arama sonucu : 3324 madde; 57 - 64 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Herkese iyi akşamlar hisseye giriş yapmak istiyorum ve araştırma yapıyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Kağıt&selüloz fiyat endeksi 285 civarı bu arada ki fark açılırsa alkanın kar marjını olumlu etkiliyor zannedersem. Kaçları görürse ciddi karlar elde eder alka

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Delikanlı spek aranıyor.

3. Burada yok öyle delikanlı. Üste satış , alta yüklü alış giren ali cengiz spek var.

4. 4.30 lar görülse de iyi silkeliyor , gün sonu tahminim 4.40-4.50 arası kapanış yapacağıdır. Umarım yanılmam;(

5. Ak yatırım Serbest satışla anasını ağlattı hissenin 11 kademe çaktı

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hemde neeeee;)

7. Arkadaşlar, yıllardır borsadayım. Bu hissedeki gibi bir ********lik görmedim. Adam, 4.44ten 4.32ye serbest satış yaptı. Halbuki grafikler falan çok guzellesmisti. Sürekli ayni şeyi yaşatıyorlar bize. Hissenin grafikleri, fiyatı tam kırılma anına geliyor. Yüklü Serbest satış yaparak hissenin anasını ağlatıyorlar. Bir değil, iki değil. Kaçıncı defadır ayni şey. Özellikle bu ak yatırım ve yatırım finansmandan işlem yapan her kimse....

ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Al gülüm ver gülüm davalarına devam. Alan da satan da bur bence. Bir elden onur ele devir yapıp döndürüp duruyorlar. Artık bilimci yapıldığı kanaatindeyim.

Sayfa 8/416 İlkİlk ... 6789101858108 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •