Sayfa 159/656 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon
Arama sonucu : 5245 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1. Biraz daha alsam mı diye düşünüyorum.

2. Kimse bu kagıtta teknik diyip insanların zekasıyla oynamasın
    para teknik yapar
    bilanço esastır
    bekliyen kişi riski seven kişidir
    iyi yada kötü
    ahkam kesip ukalalık yapılmaz

bu bir yatırımdır borsalar beklentiyi alır
    gerçekleşeni satar

3.  Alıntı Originally Posted by ÇIRAK Yazıyı Oku
    Kimse bu kagıtta teknik diyip insanların zekasıyla oynamasın
    para teknik yapar
    bilanço esastır
    bekliyen kişi riski seven kişidir
    iyi yada kötü
    ahkam kesip ukalalık yapılmaz

bu bir yatırımdır borsalar beklentiyi alır
    gerçekleşeni satar
    bu yorumuna imzamı atıp gitmek istiyorum...sana sonuna kadar katılıyorum.. .ben hepimize başarılar diliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Bu adi kağıt 1 liradan fazla günlere yayarak düştü normal bi kağıt olsa teknik olarak çubuk dikmesi gerekir yani bi tepki yükselişi hacimli şekilde yapması gerekir 6,80 lere doğru fakat bu kansız kağıt alışmış % 3er şeklinde düşürüp çıkarmaya burdan anladığım maldalar ve maldan çıkamıyorlar debelenip duruyorlar eyerki bugünlerde yeniden % 3 civarı şeklinde çıkış başlarsa asıl o zaman korkulması gerekir çünkü bu duruma kyleri alıştırıyorlar lanet olsun böyle kağıda

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    2019 yılı bilançosunu görmek istiyorum dedim..doğrudur çünkü hala da görmek istiyorum...görebilmek için Mayıs ayının 10 una kadar zamanım var...

Aynı şekilde yeni aldigim hissenin de bilançosunu görmek istiyorum..ikisinde de güzel beklentiler var...

Tek farkları durdoda doların çıkışı olumsuz etki ederken yeni hissem de ise olumlu etkilenmeye neden oluyor...

Hangi hissede bilancoyu karsilayacagima biraz da dovizin durumu etkili olacaktır. .
    Dostum hangi kadıda geçtiğini ogremmemde bir sakınca var mi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
    Dostum hangi kadıda geçtiğini ogremmemde bir sakınca var mi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    özelden sana yazarım ama burda yazmak istemiyorum...buradaki yatırımcılara saygısızlık olmasın...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    baddog burda sana pazarlamacı dedi değilmi keko sen ve avenlerin yatacak yerin varmı köko bu günahlar senden kökono köküne kadar çıkcak köko
    hopala sen nerden çıktın böyle yahu...sen satınca aferim biz satınca günah mı ?? üstelik çok da yukarıda satmış değilim...baddog durdonun yıllık 138 milyon ciro ile borcunu çeviremeyeceğini söylemişti...ama durdo yıllıkta 300-400 milyon ciro vede yıllık 40-60 milyon kar yapma potansiyeline ulaştığı görüldü...zaten sayın baddog vergi dairesi beyannamesi geldikten sonra bir daha buraya gelmedi...adam ilkin fiyat 5,00 civarlarında iken bana pazarlamacı demişti ama hisse 7,52 yi gördü...

8.  Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    eğer bu köko durdoları satmadıysa ben şimendiferim ulan köko moko
    ayşe hanım biraz sakin olun lütfen.... ağzınızı bozmayın ..

Sayfa 159/656 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •