Sayfa 189/976 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. günaydın arkadaşlar ben ağanın bedelliyi yapma sebebinin faizden para kazanmak için yaptığına inanmam girişim sermayesinin amacı bu değildir . ortamın belirsizlikle dolu olması nedeniyle para erimesin diye vadeliye yatırdığına inanıyorum . girişim sermayesi nın amacı şirket alıp buyütüp satmaktır ileride şirket satın aldı haberini kapta duyarsak hiç şaşırmam .

2. Sayın b dayım ağa da herkes gibi seçimleri bekliyor sanırım. Kismen hak veriyorum.sayet niyeti böyle işe. Ytd

3. Günaydın doktorlar... Şirket alımından ziyade şu an karlı bir şirket satım haberi duymayı isterim paranın faizde durması sorun değil. Anadoluda ki arkadaş ya bıktı yada pazartesi ödemesi var. Sabahtan kustu gitti. Desteğe gireyim biraz...

4. Kedinin başını görünce Anadolusu Avrupalısı damlayıveriyor. İşe işi bozdurmam ufaktan takviyedeyim halen 18 görelim...

5. İyiki varsınız sayın prenses.ufak bi destek de benden.

6. Patron mal alsın diye tekrar tekrar 14 e mi döneceğiz. Gelsin buradan alsın, adı üstünde patron. Bankada parada var. Şirket alamıyorsan gel kendi şirketini çoştur. 18 i görelim...

7.  Alıntı Originally Posted by Yamuk Prenses Yazıyı Oku
    Patron mal alsın diye tekrar tekrar 14 e mi döneceğiz. Gelsin buradan alsın, adı üstünde patron. Bankada parada var. Şirket alamıyorsan gel kendi şirketini çoştur. 18 i görelim...
    patron hepimizden zeki...cash parayla almaktan ziyade,faiz getirisiyle almayı düşünebilir.Yani çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak gibi bişi...

8.  Alıntı Originally Posted by gurcan74 Yazıyı Oku
    patron hepimizden zeki...cash parayla almaktan ziyade,faiz getirisiyle almayı düşünebilir.Yani çayın taşıyla çayın kuşunu vurmak gibi bişi...

zekimiii . ben işim nedeniyle herkesimden kalbur üstü iş insanlarıyla konuşma imkanım oluyor buzamana kadar ondan daha zekisini görmedim korkunç bi beyin . genelkurula gittiğimde 3 saat sohpet ettim para üzerine daha iyisini görmedim o yüzden de burdayım ytd.

Sayfa 189/976 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •