Sayfa 37/1000 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 289 - 296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz - I

1.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    2 çözümü var bunun. 2. ilçe zorunlu olsada Bakırköyde ve Bağcılarda sürekli bulunuyorum. Gözlemlerime göre araba ile 2 türlü hatun tavlanıyor.

1.si kırmızı veya beyaz şahin + full tesisat + apaçi tarzı müzik veya Müslüm baba. Biniyorsun arabaya dooooğru Bağcılar veya Esenyurt gibi elit ilçelerin arka mahallelerinde geziyorsun. Yanlız arabada en az 5-6 amele şart. Yoksa camdan hayvanımsı bağırmaları siz yapamayabilirsiniz
    Bununla tavlanabilecek kızlarda şıkkın getirmiş olduğu seviye kezban styla

2.si lüx bir araç kiralıyorsun, (muhitine göre) Bakırköy Carousel'in tam köşeye çekip kapıları ve camları açıyorsun. Kafa da kelse mutlaka gözkük keli örtecek şekilde yukarıda durmalı. Ayrıca gözlük yukarıda olmazsa gelen geçen kızlara kırpıştırdığın göz gözükmez Zengin tipi apaçi müziği yine vazgeçilmez. arada elde bezle iki üç silme hareketi yapıyorsun.
    Bununda hedef kitle zengin görünümlü kezban styla

hangisi abi
    Bu bahsettiğiniz prezantasyondur veya bir tür power point sunumu da denebilir.
    Ancak bilanço açıklandıktan sonra kredi notu belli olur.Likidite kıtlığı nedeniyle CDS lere kadar incelenmeden piyasada hareket görmek mümkün değildir.
    Büyümüş bir ekonominiz olsa dahi bunu aktif olarak kullanamazsınız.
    Neticede emlak balonunuz elinizde patlar.
    Konfüçyusun dediği gibi "banka hesabın kabarık değilse, otur oturduğun yerde."

2. yakında elektrik ve vergi zamlarından bahsediyordu bugün biri.Bu ak kerizler sanıyor ki ne kadar vergi koyarsam o kadar devlete para akar.Tabi tavuğu kesince mezarda yumurtlamaya devam ediyo ak kardeşler böyle devam.

3. Değerli forumdaşlar, bu ay sonu ttnet ev paketi taahhüdüm bitiyor. temmuz ayında şehir değiştireceğimden yeni taahhüt vermeyeceğim. 30- 45 gün süreli taahhütsüz internet var mı ? Ya da cep tlf. gibi, wınn gibi değişik alternatifler konusunda işi bilenler varsa yardımınızı istiyorum.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar, bu ay sonu ttnet ev paketi taahhüdüm bitiyor. temmuz ayında şehir değiştireceğimden yeni taahhüt vermeyeceğim. 30- 45 gün süreli taahhütsüz internet var mı ? Ya da cep tlf. gibi, wınn gibi değişik alternatifler konusunda işi bilenler varsa yardımınızı istiyorum.
    Türk Telekom un belli süreli taahhütsüz bir uygulaması var. 3 senedir , her yıl Temmuz ve Ağustos ayları için Tekirdağ daki evimiz için internet otomatik olarak 1 Temmuzda açılıyor ve 31 Ağustos da kapanıyor. Aylık 106 tl ödüyprduk en son yanlış hatırlamıyorsam.

Yaver: "Çok kalacak mısınız Paşam, yoksa denetlemeden sonra hemen dönecek
    misiniz?"
    Atatürk: "Hayır dönmeyeceğiz çocuk. Validene ve kardeşlerine veda et. DÖNMEYECEĞİZ."

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35498

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by deepblue35 Yazıyı Oku
    Geçen hafta çıktığım yurtdışı seyahatinde almak istediğim arabanın orada yarı fiyatınında altında satıldığını görünce artık TR de araba alamam herhalde.
    O arabanin sigorta ucretini ogrensen intihar ederdin heralde

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    bugun bankaya 100k verip 350 k lik dolar alabiliyor musunuz ?
    ev yatirimini zamaninda yapanlar iyi paralar kazandi merak etmeyin.

ha adamin cebinde 350k parasi vardir..evi alirken tamamini cash pesin odeyip evi almistir.su an o adam zararda tabii ki.
    ancak ortada 100k ile yapilan bir yatirim soz konusu.ve o evde yillarca kiraci olarak oturmus gibi kredi odemesi yapan birisi soz konusu
    Konustugum yuzlerce insan arasinda kar eden 1 kisi bile tanimiyorum

Kredi mredi farketmez kac dolara maloldu kac dolara sattin. Mesele budur gerisi hikaye

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    ben de kendi birikim deneyimimi yazayım da ibret alsın gençler;
    zamanında yeni evliyken para biriktirelim elimizdekiler çarcur olmasın diye batırımlık ev almış bulunduk(tamamen cahilce)
    ödediğimiz peşinat + taksitleri günün kuru ile tek tek hesapladığımda 115bin dolar ediyor.(faizi hariç).. aynı daireyi şu an satmaya çalışıyorum ederi max 45bin dolar. arada net 18bin dolar kira geliri elde etmişiz. 115-18-45=55bin dolar zarar. bir de dolar faizi ekleseniz neredeyse 60bin dolar zarar eder.

o zamanlar bu kadar finans okur yazarlığım olsaydı(hisse.neti bilseydim ) belki tamamen dolar almazdım o parayla ama eminim çok daha az zarar etmiş olurduk. çok ama çok pahalı bir ders almış oldum.
    o parayı çaldırmış yada dolandırılmış olsam bu kadar koymazdı.
    Helal olsun iste hesap boyle yapilir

Yukaridaki hesabi turk halkinin %99 u anlamiyor yapamiyor

Sayfa 37/1000 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •