Sayfa 412/1230 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon
Arama sonucu : 9840 madde; 3,289 - 3,296 arası.

Konu: ...::: Beyaz Yaka İçin Tasarruf ve Yatırım Koçluğu-2 :::...

1. Selam arkadaşlar.Uzun vadeli hisse portfoylerinde şişecama hic rastlamadim desem yeridir.Temeli de iyi.Temettu ve bedelsiz geleneği de mevcut.Bu konuda tecrubeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Tesekkurler.
    Saygilar.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar.Uzun vadeli hisse portfoylerinde şişecama hic rastlamadim desem yeridir.Temeli de iyi.Temettu ve bedelsiz geleneği de mevcut.Bu konuda tecrubeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Tesekkurler.
    Saygilar.

Şuan fiyatı da uygun tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyoruz [emoji4]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Selam arkadaşlar.Uzun vadeli hisse portfoylerinde şişecama hic rastlamadim desem yeridir.Temeli de iyi.Temettu ve bedelsiz geleneği de mevcut.Bu konuda tecrubeli arkadaşlardan yorum alabilir miyim ? Tesekkurler.
    Saygilar.

Selamlar,

Bem incelemiştim geçen haftalarda,
    İnceleme sebebim: Trkcm ve soda almayı düşünüyordum yerine sise alayım tek hisse takılayım dedim.
    Yatırımcı sunumlarını inceledim sisecam bünyesi içinde bu 2grubun ihracat ağırlığının yüksek ,yurtdışında da üretim yapıyor olması geçmiş açıklanan bilançolarla grafiği yerleştirdiğimde performansının holdinge göre başarılı olması sise almak yerine 2hisse almaya yöneltti..
    Herneyse Sodayı aldık , cinerle ortak yatırım açıkladı düşmeye başladı...

Söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir....

4.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Selamlar,

Bem incelemiştim geçen haftalarda,
    İnceleme sebebim: Trkcm ve soda almayı düşünüyordum yerine sise alayım tek hisse takılayım dedim.
    Yatırımcı sunumlarını inceledim sisecam bünyesi içinde bu 2grubun ihracat ağırlığının yüksek ,yurtdışında da üretim yapıyor olması geçmiş açıklanan bilançolarla grafiği yerleştirdiğimde performansının holdinge göre başarılı olması sise almak yerine 2hisse almaya yöneltti..
    Herneyse Sodayı aldık , cinerle ortak yatırım açıkladı düşmeye başladı...

Söylediklerim Yatırım tavsiyesi değildir....
    Aciklamaniz icin tesekkurler.Trkcm bu donemde baya ucuz kalmis.Kuşkusuz camcılık gelecegin en ihtiyac duyulan sektorlerinden biri olacaktir.
    Saygilar.

5.  Alıntı Originally Posted by onurbey Yazıyı Oku
    Aciklamaniz icin tesekkurler.Trkcm bu donemde baya ucuz kalmis.Kuşkusuz camcılık gelecegin en ihtiyac duyulan sektorlerinden biri olacaktir.
    Saygilar.

Neden böyle düşünüyorsunuz

6.  Alıntı Originally Posted by BuyukPatron Yazıyı Oku
    Neden böyle düşünüyorsunuz

Lisans doneminde akıllı camlar üzerine bir calisma yapip muhendislik tezi yazmistim.Yurtdisinda bu camlar cok daha yaygin ve kullaniliyor.Arge calismalarininda yogun bir sekilde yapildigini biliyorum.Sise de bu tarz calismalara para aktariyor.Bkz:Elektrokromik camlar.
    Saygilar.

7. Arkadaşlar
    Tradingview kullanımıyla alakalı olarak şöyle bir sorum var.
    Herhangi bir hissenin tam özellikli grafiğini açıp 50 günlük hareketli ortalamalarına baktığımda gördüğüm değer ile aynı hissenin teknikler sayfasına girdiğimde otomatik hesaplanan değerin aynı olmadığını görüyorum.Eklediğim resimlerde örnek olarak EREGL için site 50 günlük basit için 7.94 hesaplamış ama ben grafikte 7.52 olarak görüyorum.Üstel hareketli ortalamalarda da aynı şekilde. Neyi yanlış yapıyorum?

Adsız.jpg
    Adsız-2.jpg

8. Sağ altta grafik türleri var logaritmik felan. Onlarda farklılık vardır

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Nil Satis Nisi Optimum

Sayfa 412/1230 İlkİlk ... 312362402410411412413414422462512912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •