Sayfa 287/999 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 2,289 - 2,296 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    1923'den 2001'e kadar geçen sürede milli gelir 2750 dolara gelebilmiştir. 80 yılda birileri diğerlerine hep tepeden baktı. Adliyede, siyasette, eğitimde, sağlıkta, sporda her alanda; kendilerine tepeden bakılanlar sadece 17 senede, önceki 80 senede yapılandan fazla iş yaptılar.
    2001 den bugune kaça geldi

rakam aşağı yukarı aynı.. aynı şekilde ölçtüğünde..

bunu anlamıyorsan tekrar okula dönmeni tavsiye ederim..

varolan bir sistem var ve bunu daha geriye götürdü a.k.p. partisi.. eğitim dış politika ekonomi.. hatta sanayi.. koç holding filan bir kaç holding olmasa iyice ayvayı yemiştik ülke olarak..dincilerin kibri nedeniyle bu seviyedeyiz..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Uzunun eski danışmanları akıllıydı, adamlar yüksek faiz düşük kurla ülke sömürülmesine bir noktada karşı çıktılar ama şuanki yapı ülkeyi resesyona sokup millete kol gibi zamları geçirip maaşları cücük kadar arttırıp kendi sefasını sürme derdinde.
    Bu şekilde kaç yıl idare edebilecekler bakalım, millet iş bulamıyor , iş bulan cücük kadar maaşa talim ediyor ve o parayı zaten kira elektrik ve ısınma gideriyle bitiriyor.
    Bunlar hindistan modelinimi aldılar diyeceğim yakında don atlet hindu kılıklı insanlar görürsek artık şaşırmayalım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

3. Millet okuduğu için ayva göbekten atmıyor, kafaları da kuma filan gömük değil.

Sallama yazdığın her bilgi için doğruları biliyor çoğunluk ta, muhatap olmamak için yazmıyor.

4. Çin demişken...

Bir ülkede yalakalığın getirisi, dürüstlüğün getirisinden fazla ise, o ülke batar. Montesquieu

Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,569
     Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Afrin,elbab....

y.t.degildir..
    ben sana bişi demedimki,trollere dedim üstüne alınma., fıratın doğusunu menbiçi iki yıdır konuşuyoruzda ondan dolayı dediydim

6. 400 Milyar TL daha kredi verirmiş.

Kime ?

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Kur yine tıngır mıngır başladığı yere döndü
    ZAR RUB gibi para birimleri yüzde 1-2 gevşerse herhalde beklentim olan 5.31 e kadar serbest düşeriz..

Bıkmış abi de benle aynı düşünüyo..

https://twitter.com/bikmisbroker?lang=en
    Almak için fırsat mı kolluyorsunuz bilmiyorum. Teknik analizin doğruyu göstermiş olduğuna bakarak herkes dolar, hisse alsa şimdiye kadar zengin olurdu. Piyasalar beklentileri daima ters köşe yapar. Doların düşmesi ülke ekonomisi için ne kadar iyidir? Doğrusu, bir denge fiyatının olmasıdır ama bu denge fiyatı da ekonominin durumuyla ilgilidir. Ayrıca dolar biraz daha düşerse cari açık bu durgun ekonomide bile ummumayacağımız bir şekilde gelebilir. Dolarda 5.50 ciddi destek seviyesi olabilir ki oraya bile geleceğini sanmıyorum. Üstelik yaz mevsimi sonuna da yavaş yavaş geliyoruz. Sizin bu beklenti seviyeniz alıma niyetli arkadaşlar için caydırıcı olabilir. Banka faizleri topiğinde bir arkadaş MB faiz kararından önce dolar alımı için yok son 6 gün, 5 gün diye diye belki de bir çok arkadaşı yüksekten dolar almasına vesile oldu.Yani demek istediğim bu tür mesajlardan insanlar ister istemez etkileniyor. Son oarak doları uzun zaman elde tutma imkanı varsa alınması taraftarıyım. Kısa vadede Tl getirisi kıyaslanmasını da yanlış buluyorum. Türkiye'de uygun fiyatlardan alındığı takdirde konut ve dolar asla enflasyon ve faiz getirisinin gerisinde kalmıyor. Geçen yılların bana öğretttiği bu. Doğru ya da yanlış böyle düşünüyorum. Saygılar
    i

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İyi de ne arıyorsunuz burada?başlığı mı şaşırdınız?yoksa amaç,farklı mı? üstelik bu konu başlığın da kiler geçmiş mesajları okumayı ve kimin taraflı kimin tarafsız olduğunu ayırt etmeyi iyi bilir,rahat olun
    Hocam para burda...Ben tarafsızım...Tarafsız olduğunu ayırtetmeyi nerden bilecekler abi? Ellerinde dolar diye bir çaput var, sürekli değeri düşüyor, başkalarına troll,troll deyip zavallı durumuna düşüyorlar.

Gerçekten tarafsız biri için burayı okuyup, para kazanmamak mümkün değil.
    @erefefik

Sayfa 287/999 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •