yola devam etmeli... kapanıs 1.64 ve uzeri olacagını dusunuyorum.. kytd
yola devam etmeli... kapanıs 1.64 ve uzeri olacagını dusunuyorum.. kytd
Ekim ayı için olumlu olduğunu düşündüğüm bir seviyeden kapadı...
Yarın için bu günkü ağırlıklı ortalama 1,66 TL seviyesinde işlemler yoğunlaşabilir. Bu günkü 1,72-74 seviyelerini yarın test etmesini bekliyorum....
Haftayı 1,74 TL'den kapatacağını oldukça iyimser tahmin olarak değerlendiriyor ve bu yaşanırsa olumlu gidişin işaret fişeği olacaktır.
Bir sözüm gene şirketin Yatırımcı ilişkileri bölümüne, İstanbul'da fuar oluyor ve 1000'i aşkın firma katılıyor. Şirketten tek satır açıklama yok. Tire Mondi bu fuara katılıyor mu? Hangi ürün gamları ile yer alıyor. Hangi yeni ürününü piyasaya tanıttı vs vs vs...
Muhtemelen gene şikayet ederek bu yazımı sildirecekler...Admin silerse ben de burada olmayı sorgulayacağım...Şikayet eden zaten işbirlikçidir....
Çok uzun uzadıya yazmaya gerek yok...Yılı karlı kapatmak mümkün...Artık bu fiyatlar olağanüstü durumlar olmazsa kolay kolay görülmeyecektir....Kasım ayı beklentim 1,92 seviyesini geçerek 2,06 - 2,10 seviyeleridir. İnşallah daha yukarı olur ve yanılırım...
Yarın seans sonu ve beklentim gerçekleşirse keyfini süreriz...Gene de herkesin kendi özgür iradesi ve yatırım danışmanlığı kapsamında tavsiye alarak yatırımlarına yön vermesi en doğru sonuçları doğuracaktır. Bizim dilimize vurmuş işte![]()
![]()
Borsa birilerinin kazandığı sırada birilerinin kaybettiği bir yatırım aracıdır. Bu unutulmamalıdır.
''Entrika, Katolik Nikahına Devam Ediyor'' ve ''Şişman Kadın Sahneye Çıkmadan Opera Bitmez''
Yatırım Tavsiyesi Değildir
500 k ne demek acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençler 500 K demek aslında 500.000 adetin kısaltmasıdır. Şimdi bende o kadar yok ama hedef bir gün o![]()
![]()
Valla güldürdünüz beni haa...
Çok yaşayın emi
Texas, senin takip ettiğin diğer forumda Tire hakkında İzmir maliyesinin inceleme yaptığını bir kişi yazmış...Ne dersin acaba?
https://tr.investing.com/equities/mo...san-commentary
Valla ben de çok defa uyardım sayın yöneticileri burada diğer arkadaşlarda uyardı...Şahit yazarlarsa gider ifade veririz...
Kim kimin hakkını yerse Allah onu taş eder...
Gençler dediğinize göre sana abi diyebiliriz teşekkürler gerçekten iyi oldu sizde beni güldürdünüz söyliyimmi şimdi. Bak abicim 8 aydır bu kağıt 1.50-1.60 arasında şimdi hüüüüüppedenek hupppp diye pat pat diye 10-20-30 neyse gidecek inanalım bari. sağlıklı ol abicim sende çok ama çok yaşa.
ytd.ytd.
Yer İmleri