Sayfa 17/748 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 5983 madde; 129 - 136 arası.

Konu: KOZAA - Koza Madencilik

Metro Holding e gıcık oluyorum İnşallah hisseleri şero galip almaz
    Koç yada Sabancı alırsa şahane olur Seneler boyu adamlara dua ederiz
    Hem temettü hem de piyasa değeri olarak içimize sinen bir durum olur
    Geceleri de rahat uyuruz
    Ben karanlıktaki kılıç, duvardaki gözcüyüm ben soğukta yanan ateş,şafak vaktindeki ışığım.ben uyurları uyandıran nida,diyar halkını koruyan kalkanım bu gece ve tüm gecelerde hayatımı ve onurumu gece nöbetçilerine adıyorum

Şu anki piyasa değerimiz 3 .3 milyar TL
    Senelik kar 800 milyon Yani 4 senede şirket kendini
    İkiye katlıyor Valla para olsa insan ciddi düşünür almayı
    Ben karanlıktaki kılıç, duvardaki gözcüyüm ben soğukta yanan ateş,şafak vaktindeki ışığım.ben uyurları uyandıran nida,diyar halkını koruyan kalkanım bu gece ve tüm gecelerde hayatımı ve onurumu gece nöbetçilerine adıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by CADUSEUS Yazıyı Oku
    Metro Holding e gıcık oluyorum İnşallah hisseleri şero galip almaz
    Koç yada Sabancı alırsa şahane olur Seneler boyu adamlara dua ederiz
    Hem temettü hem de piyasa değeri olarak içimize sinen bir durum olur
    Geceleri de rahat uyuruz
    Metro bugün taban yaptı, galip öztürk ''ün kozalaklara talip olduğunu nerede gördünüz, eski haber mı acaba yoksa yeni bir açıklama mı var?

SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

31.10.2019 tarihinde açıklama yapılmış
    2016 yılı başından beri KAP a hisse devrine hazır olduğuna dair
    Bilgi paylaşıyor

TARA danışmanlık ve Finansal projeler limit.şirketini Metro Holding adına tüm hisselerin alınması konusunda görüşmeleri başlatmak adına yetkili kılmış

300 milyon sermayeli metro Holding geçen sene 326 milyon zarar etmiş
    Dilenci şirketi olmuş Sermaye ti bir senede bitirmiş
    Ne bok yediği belli değil Bide karlı şirkete konmaya kalkıyor
    İçini boşaltmak için Şu an bile tipikte havarileri cirit atıyordur

7.  Alıntı Originally Posted by CADUSEUS Yazıyı Oku
    TARA danışmanlık ve Finansal projeler limit.şirketini Metro Holding adına tüm hisselerin alınması konusunda görüşmeleri başlatmak adına yetkili kılmış
    Bu haber hoşuma gitmedi. İnşallah almaz.Daha önce de Afyon çimento hisselerini Sabancı holding almıştı.Hisse fiyatı 120 lira iken Sabancı holding 37 liradan hisseleri aldı ve 1 ay içerisinde 120 liradan 37 liraya kadar düştü. Tabii ki karamsar olmamak lazım.. anlaşma olur ise hangi fiyattan anlaştılar o önemli

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by dradulum Yazıyı Oku
    Bu haber hoşuma gitmedi. İnşallah almaz.Daha önce de Afyon çimento hisselerini Sabancı holding almıştı.Hisse fiyatı 120 lira iken Sabancı holding 37 liradan hisseleri aldı ve 1 ay içerisinde 120 liradan 37 liraya kadar düştü. Tabii ki karamsar olmamak lazım.. anlaşma olur ise hangi fiyattan anlaştılar o önemli

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Benim o konuda içim rahat Şirketin kasasında şu an 3.5 milyar nakit ve benzeri mevcut
    Dokuz aylıkta da 230 milyon extra kar gelse 3.750 milyar nakit ve benzeri olacak
    Yani o da 9,50 civarı minimum fiyat yapar gayrimenkuller hariç

Sayfa 17/748 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •