Sayfa 105/275 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 2197 madde; 833 - 840 arası.

Konu: PSDTC - Pergamon Dış Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by zeck Yazıyı Oku
    Umut üstad bu grafikteki fibo seviyelerinde vade öngörünüz nedir? Emeğiniz için çok teşekkürler bu arada

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Onu tahtanın sahibi bilir. Ne zaman isterse o zaman sürer hisseyi. Ama artık hızlanacağını düşünüyorum.

Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

Tinaz ustad nerdesin, ozlettirme kendini.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Jon wick Yazıyı Oku
    bu ikinci oluyor yine nasiplenemedik...işlem hacmi düşüklüğü beni deli etti erkenden çıktım...senin yatırım mantığın çok güzel...3 tl temettü alınca tabi senin için beklemek kolay oldu...5 tl den alıp 3 tl sini geri almak herkese nasip olmaz kısa zamanda....manyak işler yaptım yine dediğimin tersini yaptım...işlem hacmi sığ olması buna sebep oldu...uzun vade 28-30 tl bu hissede hayal değil....kısa vade 2020 14 tl görünüyor....sunlıfe08...sınırlı bir foruma girme imkanım var o yüzde sürekli yazamıyorum durumu biliyorsun..heryerden mimliyim....sizin site kapandı mı hocam...bistte.net den bahsediyorum....ben bu arada ismen ve selec aldım....
    Sana ne GUBRF ne lidfa da ne de PSDTC de laf anlatamadık sunlife, hep burnunun dikine gittin, sana nasıl yardımcı olunur bilemiyorum. Türünün son örneğisin, seni yakında korumaya alırlar, kelaynaklar gibi.

4. tınaz bey yfas zamanında hisseyi boşaltan tarafında idi şimdi citi için alır derler yabancı girdi ise hayırlı olsun birde şu işbankası ne yapacağını bir bildirse toplamayamı çalışıyor karı gördükçe yapıştıracakmı bizler kenarda mutlu mesut beklemeye devam

Psdtc
    Citi takas bilgisi
    29 0cak 17139 lot
    30 ocak 18056 lot
    Lot farki +917

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
    Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.

7. Teşekkürler Umut hocam.
    Tablolarla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim arkadaşlar? YFAS alışta.
    Hissenin gideri var mı? Yoksa 10.5-11 arası böyle temettüye girer mi acaba?

8.  Alıntı Originally Posted by zzimer Yazıyı Oku
    Teşekkürler Umut hocam.
    Tablolarla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim arkadaşlar? YFAS alışta.
    Hissenin gideri var mı? Yoksa 10.5-11 arası böyle temettüye girer mi acaba?
    Bu cok zor soru, bunu kim bilebilir ki.?

Borsalarda önemli olan sürünün harekete geçmesidir.

Çekirge sürüsü buğday tarlasına bi çöktümü, başaklarda kalan ürün artık toplamaya değmez.

1.50 lik senet 6.5 kat artar 10 TL. olur mu ? Çok zor, ama sürü harekete geçtiğinde oluyor.

Sayfa 105/275 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •