Sayfa 492/1001 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,929 - 3,936 arası.

Konu: Viop - XIV

1. Merhaba Arkadaşlar
    Alınabilecek hisse var mı diye bakıyorum.
    Yada alınabilecek noktaları nereler diye.
    Önerilere açığım. Saygılarımla.
    Evdekilerin canı sıkılıp bana sarmasınlar diye borsa dersi vereceğim.

Herkes bir odaya çekilip hisseleri takip etsin.

ABD Federal Acil Durum Yönetimi Ajansı Başkanı Peter Gayno: Bu bir sıkıyönetim ilanı değildir. Ulusal muhafızlar eyalet valilerinin yönetiminde olacak https://sptnkne.ws/BMgH

3. Bear bull hocam niye bu kadar sert yaptin anlamadim .Ben zaten dün de soyledim 2 aracı kurumdan da gayet memnunum diye. Burdaki çoğu arkadaş cok tecrübeli olduğu için fikir anlamında sordum sadece . Burda daha önce de soranlar oldu böyle sorular. Ayrica baska kurumlardan çok daha iyi komisyonlar teklif aldığım halde ben bu 2 kuruma gayet güvendiğim ve memnun olduğum için bunlarla devam ediyorum . Neyse sen ve alenichev arkadaş her sorduğuma anında cevap veren yardımcı olan insanlarsanız.her zaman da teşekkür ediyorum sizlere.yanlis anlasildiysam da kusuruma bakma. Ben o mesajımı silicem , sen de alıntıyi silersen sevinirim . Sormamış say

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by NONAME Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar
    Alınabilecek hisse var mı diye bakıyorum.
    Yada alınabilecek noktaları nereler diye.
    Önerilere açığım. Saygılarımla.
    bende ne satsam diye bakıyorum

5. Mr Cutter fişi çekip odanın anahtarlarını özel kuvvetlere verirse ussocom borsada alım yapabilir belki

İşte o zaman Dow dibini buldu diyebiliriz

.

[QUOTE=alpaykaptan;4263700]
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Aga o 4 trilyon dolar bize gelmeyecek. O 5 de olur 6 da olur.[/QUOTE
    Aga sen bu isleri ogrenmemissin hala senin kazanma sansin yok yazdiklarin hep fasa fiso endeks yukari donuncede sen kesin sortta olursun eminim
    Sen cok biliyon ya. Butun borsalar zaten keyfine dusuyor. Merak etme canisi sen long olacagimiz zamani biliriz. 120 binde degiliz. En fazla 15 bin daha duser endeks. Sonrasi allah kerim.

7. brent nerdeyse damacana su fiyatına geldi

8.  Alıntı Originally Posted by gerekli Yazıyı Oku
    bende ne satsam diye bakıyorum
    Eregli 3 dolarmış 1 dolara düşmüş. 0,5 dolar dipmiş. Ne yapsam diye düşünüyorum. 2009 da...

Sayfa 492/1001 İlkİlk ... 392442482490491492493494502542592992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •