Dostum takasları gün gün izledim,
İş yatırım sadece yatırım fonu yada emeklilik fonuna mal virmanladı,onlarda sürekli mal alıp satma halindeydi zaten.
Hatırlarsın ilk harekette iş ciddi satmış sonrasındada sadece net alıcı olmuş idi,ama son zamanlarda iş üzerinden zaten şişe alıyor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dogrudur abi. Ben takaslari goremiyorum. Guzel gun olsun ins.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesekkurler ebrar kardes.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anacamda fiyatları esitlemislerdi.. şimdi geride kaldı.. endeks güzel..hisseler coştu bizim camlar çok geride kaldı.. yazik
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunde kazanamadikumutlar yarina.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar baskıya ne gerek var bu endekste bile kademe kaldırmıyorsunuz.. birleşme haberiyle yaktınız milleti.. iş grubu umarım sizede yedirmezler bunu.. spk sıda batsın şirketide.. 2 aydır değerlemesini göndermedi.. spk da aynı dümende ..ayrılma hakkında tarih kotası koyacagınıza şirket değerlemesinde / kap bildirmlerinede süre sınırı koyun.. adamların keyfinimi bekleyeceğiz böyle.. Şirket spk tebliği göndersinde 26 şubat öncesi alan ayrılma hakkına sahip olsun /diğerlerini bedava alayım diye ağzını açıp bekliyordur soytarılar.. oyak gibi herkesi yararlandırım diyebilecek karakterde mi göreceğiz.. yıllık karına dokunmayıp temettü dagıtmayan, geçmiş yıl karlarına atan, arada bedelsizle milleti oyalayan hep bana diyen bu insanlardan çok şey bekliyoruz ama bakalım. ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri