Sana gunduz yazmistim ama sanirim uyuyordun Belarus da tedbir felan yok 1000 vaka var iken bu vakalardan 38 i doktordu halk mizmizlanmaya basladigi icin istatistikler belki dogru verilmeye baslanmistir . ilerleyen gunlerde bu rakam cok artar . onceki gun kilisenin onundeki toplulugu gorsen bu rakama direk 10bin eklersin bugunden .. . Adam acikca diyor SIKI tedbir alamam cunku devletin bunu karsilayacak durumu yok diyor . USa biraz yardim etti Eu da sanirim 60.000.000 euro yardim edicek bunlarla sosyal mesafe getirdi iste 

Originally Posted by
Culpable
Ariston bugun yaptigin listenin basina Belarus u simdiden koy .. nasil adamlar devlet yonetiyor . hicbir guvenlik onlemi almiyor ucuslara aynen devam hatta milleti diger ulkelerden toplayip avrupaya goturuyordu birde ustune TV ye cikip Alkol ile sadece ellerinizi yikamayin 50cc de mideye atin iciniz temizlensin diyen adam ulke yonetiyor . bugun vaka sayisi 420 artmis ..

Originally Posted by
ariston
Corona istatistik akşam durumumu:
Yeni vaka artış hızında %10 artış ve üzerinde olanlar kritik.
Belarus, Rusya, Ukrayna geç tedbir ve vaka sayısının açıklanmaması olabilir. Singapur kontrol altına aldık demişti tekrar canlanmış. Hindistan bir kaç gündür yüksek. Türkiye'de de vaka sayısı artıyor, test çoğaldığı için deniyor.
Latin Amerika'da Meksika, Ekvator, Peru, Brezilya da yeni yeni çoğalıyor gece geç saatlerde bilgileri güncelleniyor.

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri