Sayfa 792/1003 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon
Arama sonucu : 8023 madde; 6,329 - 6,336 arası.

Konu: HALK Cafe - II

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    browjn emekli subay osisa. Yani herkes bir sekilde katkida bulunuyor ulkeye.

Yaz sen yine. Hisseye faydasi olan insanlari sogutursak kendi ayagimiza sikmis oluruz. Burda sirf kendi fikirlerimizi duymak icin durmuyoruz herhalde.

Bunu belirttikten sonra kisisel olarak da yazdiklarinin bir kismina katilmiyorum, katilmak zorunda da degilim. Aynisi sen de benim yazdiklarim icin dusunebilirsin, degil mi ortagim? Sonucta onemli olan birbirimize faydali olabillmek. Oteki konulari zaten forumlarda cozemiyoruz ki.
    Subay olduğunu bilmiyorum, ülkeye faydadan bahsetmedim, üretimden bahsettim. Onların ayaklarına taş değdirmesin Rabbim.

Katılmak katılmamak farklı bir konu, onu anlayışla karşılıyorum bugüne kadarda karşıladık.Bu güne kadar hangi siyasi konu gündeme geldi bu sayfada? Taki birileri burayı babasının çiftliği zannedene kadar.

Hakaret aşağılama hoş olmadı ve bu insanlar hala aktif yorum yazabiliyorlar bu forumda paylaşımda bulunabiliyorlar.

Tek yazdığım sayfaydı, onada bu vesile ile yazmayacağım artık sebep olmuş oldu.

Sana boş şans...Ben kaçar.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Artık dikkat zamanı diye düşünüyorum.Kriz buysa endeks nerede,endeks buysa kriz nerede?
    Yatırım tavsiyesi değildir.
    Bende sizin gibi düşünüyorum. yükseliş yalancı bahar gibi.

Devamli yaziyorum son 2 senedir kriz var, degerler dustukce dusmustu zaten diye. Sey butun dunyayi tabi ki etkileyecek bir sure, ama kac kere anlatmaya calistim borsa 1 sene sonrasinin realitesini fiyatliyor diye. Cok da fazla para pompalaniyor piyasalar devletler tarafindan.

osisa bana da "vatan haini" dendi kac kere. Ne yapalim yani, oluyor boyle seyler. Moral bozma, sana da yazanlarin hepsi vatansever insanlar, sadece dusunce ayriliklari olusuyor.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Halk Cafe bu şekilde devam edecekse burayı kapatalım cafe trend’e geçelim .. Burası açılırken Halkbank ile ilgili bir cafe şeklinde açılmıştı .
    Topige ne yazilabilr, ne yazilamaz belirtilirse insanlar icin daha kolay hareket eder bence.

En basta mesela "Halk Bankasinin topigi var, sirf halk bankasi olmasin" onerisinde bulundunuz. Yani muhabbet, geyik, vs de olsun seklinde.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Topige ne yazilabilr, ne yazilamaz belirtilirse insanlar icin daha kolay hareket eder bence.

En basta mesela "Halk Bankasinin topigi var, sirf halk bankasi olmasin" onerisinde bulundunuz. Yani muhabbet, geyik, vs de olsun seklinde.
    Ne yazılabilir ne yazılamaz diye bir şey yok burayı Halkbank icin açtınız bende Halkbank başlığı var hissenin asil başlığındaki hareketi bozmayalım , insanlar önemli Bilgi ve paylaşımları hisse başlığından alsınlar , hisse başlığındaki alakasiz paylaşımları buraya alalım , sohbet muhabbet vs buna göre bir ayar tutturalım ortayı bulalım dedim , ne güzel sorunsuz gidiyordu ama bir kaç gündür şikayet çoğaldı burayı siyaset meydanına cevirmeyelim, , siyaset ısın içine girdi mi tartışma bitmek bilmiyor siz sürekli buradasiniz ortayı bulun

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

onun ortası 333
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

siyaset nedir.
    içinde yaşadığımız bizzat ögesi olduğumuz şeyleri yazıyoruz.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 792/1003 İlkİlk ... 292692742782790791792793794802842892 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •